Mavidunyamm Elayvzz 14 ten itibaren Demir ilacı ve Decavit adında bir ilaç Decavit hangi vitamindi hatırlamıyorum
Ruyahilal Elayvzz d vitaminine 8. Hafta başlamıştım ona devam ettik. Multivitamin verdi ama 2-3 günde bir iç dedi iştah açabilirmiş ve doktorum yapay şeylere çok karşı. Bir de demir ilacı vermişti.
Marblingg Elayvzz benimki tup bebek kan sulandirici coraspirin ve folbiol kullaniyodum bunlara arti demir ilaci ve vitamin verdi icinde sabah kapsul aksam da su ile beraber bi toz karisimi olan ilac 😅
Rmzy-01 Mavidunyamm aynen banada decavit önerdi vitamin için . Kan içinde adını unuttum oda f harfiyle başlıyor kırmızı kapsüllü
Sengul82 Busramzcgl ban da verdi ne magnezium ne demir kullanabiliyrm.dokotra danıştık baktık olmadi serumla destekleriz dedi.benim mide problemim mahfetti beni
Busramzcgl Sengul82 ay Allah yardım etsin umarım en kısa sürede sorunu çözebilirsin. Bende decavit kullanamamıştım
Villanelle Q folin kullanıyordum o güne kadar folik asit olarak. Doktor omega 3 içeren bir folik asit önerdi. İnnate pronatal diye. Bir de kalsiyum magnezyum desteği olarak microbon k
benimmdunyamm Elayvzz 12 haftada gittim folik asitim bitiyor 7 tane kaldı dedim tamam almican bir daha ondan dedi bitti dedi demir verdi demire başlattı birde coraspirin içiyorum