Nemregn Hamilebirannee vestel çabuk bozuluyor tamirciden çıkmazsınız diyorlar. Bizde televizyon alacaktık ta vazgeçtik yerine grundik marka aldık o da uygun ve sağlam
1408 Hamilebirannee neden bilmiyorum ama asla evime Vestel sokmam eskiden beri böyledir çabuk bozuluyor kimden dinlediysem de öyle
Melikefe Hamilebirannee 8 sene önce bütün beyaz eşyamı vestelden aldım bir kere bile bozulmadı beyaz eşya biraz da şans işi diye düşünüyorum hala daha da kullanıyorum
Fatos0660 7 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok memnunum ama yeni bir şey almaya kalksam dijital ekranlı bulaşık makinesi alırdım
iremss Hamilebirannee görümcem aldı her sene bozuldu komşum kullanıyo inanılmaz memnun bence beyZ eşya şans
kuzeyinannesi_ Hamilebirannee 3 senedir kullanıyorum memnunum ama beyaz eşyanın şans işi olduğuna inanıyorum
Ozgeozgul Hamilebirannee Vestel eski ürünleri çok iyi şuankiler çok kötü bir tek tv ye iyi diyorlar bu işin içindeyim hiç önermem
Denizvegokyuzu Hamilebirannee 3 senedir bulaşık makinesi dahil tüm beyaz eşyalarım Vestel bı sorun yaşamadım 👍🏻
Asena17 Hamilebirannee evlenirken aldim suan 2 yil oldu hic bi sorun yasamadim cok memnunuk cokta guzel temizliyor bir tane cizik yok bardaklarim da butun beyaz esyalarim kucuk ev aletlerim vestel :D