Melikefe Pusat28 2 hafta önden veya 2 hafta geriden gelen bebek normal kabul ediliyor fazlası olursa araştırmasına giriliyor
Meleq Pusat28 bizim de haftamız sat ile uyumlu değil ultrasonda 1-1,5 hafta ileride görünüyo doktor biraz iri bi bebek olacak galiba diyo..sağlığı yerinde şükür sorun etmedim bende..
haklisinesracim Önden dediniz sanırım. Regl tarihine göre 16 haftalık ancak ultrason ölçümlerine göre 17 18 haftalık ise Önden gidiyor diyor buradaki anneler
Pusat28 haklisinesracim evet öyleymiş biraz araştırınca öğrendim doktorda öyle söyledi ama tedirgin oldum biraz herhangi bir şey olur mu böyle bir şey yaşayanlar ne gibi sıkıntı yaşadı bilmek istiyorum açıkçası 🙄
Erayhilal Bana kemik boyu 3 hafta önden kilosu normal gidiyor dedi doktorum uzun olacak galiba kizçem 🥰
Esraaanne Benimde 26 haftalık normalde 975 gram kilosu onden gidiyor dedi doktorum bı sıkıntı olur mu ki acaba 😊
PrensesAnnesi- Pusat28 benim kızçem de 10 gün önden gidiyor doktorum sorun yok her şey yolunda diyor stres yapma kalıplı olacaktır muhtemelen ☺️