cgnduru Arkadaşlar şuan 11+2 yiz. En başından beri bebeğin sol tarafta olduğunu hissediyorum kasılmalar batmalar agrilar vs hep solumda oluyor ilk haftalarda oluyordu ama uzun zamandır yoktu. Dokununca bile sol tarafima ağrı artıyor sanki normalmi bu durum
tugbacicekdagi cgnduru o agrılar cok normal. 19.haftayım sağ tarafımda agrı var suanda bile bazen kasıklarım patlıcak gibi hissediyordum kücükken yatarken cok agrım oluyordu adet gibi agrılar hep oluyor bunlar normal merak etmeyin 👍🏻👍🏻
Ays_cskn cgnduru benimde sol kasikta zonklama gibi agrim oluyor normalmiki 8. Haftamdayim dr kasikta agri kanama olursa acile gel dedi ama surekli dra gidecek durumumda yok 1 yasinda oglum var bakacak kimse yok su hastalik doneminde surekli hastane ortaminada sokmak istemiyorum bilemedim simdi
Ipekcntrk cgnduru kasık agırısı 12 den sonda cok hafifliyorr☺️Benm 14 haftam inanılmaz hafıfledı yok gibi hatta
Sennurrrsee Selam canm bendede var o agrilardan oksurmeye bile korkuyorum bazen . Kesilmis gibi agriyir kasiklarim .ama yer degistiruyor birde ayni yer agrimiyor. Biraz akintim vardi enfeksiyonmu acaba diye kontrolde dr a danjsicam ben .
cgnduru Sennurrrsee bende enfeksiyona baktircam canım evet belkide. Sürekli kabus görüyorum korkuyorum sabahın köründe korkarak uyandim yine acaba ondanmi diye dusundum 2 saat geri uyuyamadım bir şey olmasinda ilk defa ağrıdan uyuyamadim çünkü… ❤
cgnduru Ays_cskn benim hep 6 da 7 de vardı progestan kullaniyodum kasılmalar bitti ilişki sonrası kanama olmustu o zaman.. bıraktım şuan kullanmıyorum bu sabah baya agridi rahim büyüyor ondan diyorlar ama bilmiyorum cuma kontrole gidicem ❤