Tugcealtinisik EmineYaar 30+4 haftalığım 5 kilo aldım toplamda 10 gün önce kontrolde 1500 gr dı oğlumun kilosu ayda bir kilo alımına normal diyor doktorlar
merveakbaba92 29 haftalığım. 7 kilo aldım. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde 2 kilo verdim sonra 7 kilo olarak bana geri döndü 🙂 bebeğin kilosu 28.haftada 1100 gram idi. Erken doğum riskinden dokayı hızlı kilo alsın istiyorum ama bakalım.
HilalCeylan1 EmineYaar 28+4 haftadayız 🤰🏼10 kilo aldım şuan 61 kiloyum yavrucuğumda en son cuma günü gördüm 1.300kgdı 👼🏼
Handeaslan39 9+4 haftalığım ikinc gebelıgım 63 ile hamile kaldım 65 olmuşum ama vermişsin 1 kilo bu sıralar fazla bişey yiyemiyorum ..
GoncaSevgiliz 36+6 günlüğüm 3 gün önce gittiğim de 2kilo 750 grdı kendim de 46 yla kaldım şuan ise 63 kiloyum 🙈
Meh2727 AliAysenurBuzdemir tavana bakar şekilde düz yat şekerli biseyler ye hemen hisedersiniz ben bu şekilde hemen hisediyorum bu hafta çok temizlik yaptım gün içinde hiç hisetmedim biseyler yedim yüz üstü yatim tık tık ben burdayım dedi minisim 😂👣🤗