Zeynokus Kusura bakmayin nolur ilk defa boyle bisey yasiyorum doktoruma sormaya cekindim buraya yazayim dedim . 32 haftalik hamileyim gece lavaboya ciktigimda vajinamdan hava cikti ilk kez karsilastim çok korktum varmi bunu yasiyam normal mi 🙄🙄🙄
cgnduru Zeynokus ilişkide bile oluyor normal yani bacakların açık bir şekilde uyuduysan bile hava girmiş olabilir korkulacak bir şey yok
Zeynokus Fulyaaa1 iliski aylardir yasak. 🙄 vajinal fitil kullaniyorum gece yatarken almistim ondan belkide yada cuma kontolre soyleyim doktora
Ozgktrk Zeynokus vajinanın hava almasından kaynaklı.iceri bir şey girmesi halinde normal, ilişki sırasında-sonrasında veya fitil kullanımında vajinaya hava doluyor ve bu sekilde boşaltılıyor.
Zeynokus Ozgktrk ayy iyi bari korktum bende serklajliyim ya bide cahil kafa dedim acildi heralde 😂😂😂 doktora soruo rezil olmadim bari
benimmdunyamm Zeynokus evet olabir canım ilaç kendini disari atmaya çalışırkende olur ama kötü birşey değil ya bana ilişkide bir pozisyon var onu yaparsak oluyor 🤣🤣🤣