Deletedmom623737 saat 5 gece 11 den beri 5 10 dkka da bir kasıklarıma adet olacakmışım gibi vuran bi ağrı var duşa girdim şimdi biraz rahatladım ama aynı şekil tam karnımın altında sancı karnımda kasılıyor taş gibi oluyorum
Emine003 Deletedmom623737 canım ağrıların duzenliyse birde 5 dj ya bir düştüyse doktora git belki doğumun başlamış olabilir canım
beren4097 Deletedmom623737 Yavaş yavaş açılman oluyor olabilir canım. Bence su nişan gelmediyse, sancılar dayanılacak gibi ise evde biraz sancı çek derim. Hastanede sancı karşılamak evdekinden daha zor. Tabi hastane uzak ise yine de için rahat etsin istiyorsan bir görünebilirsin🌸
Bernako Deletedmom623737 olabilir bana doktorum bu şekilde söylemişti kemer şeklinde belden kasıklara devam eden bir ağrı oluyor bebek taş gibi oluyor 1-2 dk sürüyor. Bence git bi doktora
Beyzan738 Deletedmom623737 hadi insallahh kucagina al sag salim 🥰kac gündür bekliyordun bizede haber et
Serpil35 Bende 29 + 1 dun aksam benimde kasilmam vardi doktorumla konuştum yalancı kasilmalar anlattıkların dedi devam ederse konuşalım 1 saat soluna yat dedi gecti cok şükür ama o korku bana yetti😓