Selam kızlar ben cuma günü özele gitmiştim ağrım var diye en yakın yer orasıydı bana çünkü eşim askeri personel her zaman izin alamıyordu neyse kendi annemle beraber gittik , benim haznem dar ve kemikli olduğu icin normal doğum yapamazsın acil seni sezeryana almam lazım bebek kilolu çünkü demişti. Neyse ben ağlamaya başladım çünkü suyunun kalmadığını bana bağıra bağıra söyledi okadar kokrtum ki elim ayağım titriyordu hemen eşimi aradim apar topal geldi eşime de anlatıldı ama devlete gidersen bu kadın çok acı çeker demişti
Neyse araştırma hastanesine geldik cuma günü durumu anlattık hersey normal doğuma gerek yok dendi eee bu sefer daha çok kızdım bağırdım cagirdim herkese dalga mi geçiyorsunuz biri böyle der siz böyle dersiniz filan diye sevk yazdılar pazartes polikinlik gelincek diye eee tabi bende şikayetlerimi anlattım normal dendi hatta çok bilmiş gibi çeşme acar gibi suyun gelicek kanaman gelicek ağrın olucak o zaman doğum iste dediler ya askine sancim yok kanamam yok suyum gelmedi öyle tabi eve gittik tuvalete sık sık giriyorum tabi sanki hiç yapmamış gibi meğersem suyum idrar yoluyla geliyormuş bunu anlamamışlar , iç çamaşırımda hafif ıslaklık hissettim bana şey diyorlar akinti filan değil diyorum yani insan kendini bilmez mi neyse 2 gün öyle geçti pazartesi geldim gelmeden önce dedim ne olur ne olmaz kullandigim vitaminleri alayim neyse geldik girdim içeri bana o lafları söyleyen doktor ay doğum başlıyor suyun kalmamış dedi dedim hocam cuma günü var dediniz anlattığıniz gibi olmadi neyse yarış yapıldı testler yapıldı araştırma olduğu icin sezeryan doğumu en son işlem ilk normal doğum deniycez dediler 3 4 doktor geldi bakti hazne dar ve kemikli çocuk normal doğamaz dedikleri halde 2 gün bana suni sancı verdiler o 2 gün yemin ediyorum ecel teri akittim açılmam bir türlü olmuyor sürekli sancıyı yükseltiyorlar gelip gelip bakıyorlar alttan sonra ben o sancıyla kalktim egzersiz yapmaya basladim bir yandan ağlıyorum acıdan bir yandan dua ediyorum demem o ki kızlar Allah’a şükürler olsun zor oldu 2 gün geçtim ama kızıma kavuştum dikişlerim cok var ama olsun diyorum kızım icin değer. 01.03.2022 saat 18.30 kızımı kucağıma aldim şükür RABBIM’e Allah’ım sizlere kolay doğum nasip etsin RABBIM olmayanlara evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 benimde doğum hikayem bu sormak istedikleriniz varsa burdayım