gamzekubra Kızlar 36 haftalık hamileyim gecenin üçü ve uyuyamıyorum midem çok yanıyor ilaç etki etmiyor süt geçirmiyor ne yapabilirim 😢
Seydaa_38 gamzekubra Bizde 34 haftalığız aynı dertten şu saate uyuyamiyorum ne yaparsam yapıyım geçmiyor sağlıkla bian önce doğsun miniklerimiz💋🐣👼
Imasleeper gamzekubra asitli şeyler mi yedin canım mandalina portakal gibi bide fsrk ettim kan ilacıda bana yapıyo öyle Mide yanmasının yek çözümü rennie ya da gaviscon oda 5 dklık bi müddet:(
gamzekubra Imasleeper asitli bişey yemesim en hafif şeyi yesemde yanıyor anlamadım canm uyku haram oldu
yesilkedi gamzekubra şu saat oldu bende hala uyuyamadım o kadar yanıyor ki öksürmekten nefesim kesiliyor artık leblebi yiyorum bi iki dk geçiyor yine başlıyor su içmeye korkuyorum içtikçe midem kalkıyor
yesilkedi Bernako elma yediğimde de kaynıyor ya sabah yumurta yedim onda bile yandı midem ben anlamadım ki şu an o kadar hazımsızım ki nefes alamıyorum midem büzüşüyor tıkanıyor sanki şu saat oldu uyuyamadım 😢
Bernako yesilkedi benim de şuan öyle cayır cayır sanki ateş yakmışlar. Üşendiğimden kalkıp yemiyorum oflayarak eşimi uyandıırıcam o getirsin… 🥲 bana burdaki kızlar tavsiye etmişti çok işe yaradı bende elma limon