Elif0509 Merhaba iyi geceler şu son 2 gündür sağ çene kemiğim çok ağrıyor bu ağrıdan önce de o tarafımla bişey çiğneyemiyordur felaket canım yanıyordu şimdi farkettim ağzını açıp kapatınca ses geliyor ve çok ağrım var 1 parol içtim ne yapıcam ben var mı başına gelen hangi bölüme gidicem doktora acile gitsem bişey yaparlarmı röntgen falan çekerlermi 34 haftalık gebeyim
yavuzhan1707 Elif0509 benim çenemde kayma olmustu sizinkide o mu bilmiyorum ama bendeki belirtiler tık tık sesi Çene agrisi sabah kalkınca çenemi belirli biyerden sonra açamama yemek yerken durduk yere kitlenme 2017 den beri tel takıyorum hala daha tam düzelmedi galiba benimle beraber nereye kadar gidiyorsa gidicek ben ilk dişçiye gitmiştim Muhtamalen kayma var demişti ve hastaneye yönlendirip çene röntgeni istemişti öyle teşhis koydular yanı ama çevremde çok var çene agrisi ve tık tık sesi umarım ciddi bisey değildir ama ihmal etmeyin ben 4 5 sene boyunca kimseye söylememiştim artık yemek yiyememe durumuna gelince söyledim çok geç kalmışım azar yemiştim doktordan birsuru
minikmucizemmmmmmm Elif0509 canım gece uyurken farkında olmadan dişlerini sıkıyorsa bu çene de agri yapabilir, çene kasları hasar görmüş olabilir, bende biraz çene problemi çektim ve hala devam ediyor. Özel bir dişçiye gidip çene cerrahisine görünmeni tavsiye ederim
Asiye02 Elif0509 benim yirmilik dişler çıkarken aynı durumu yaşadım çene Kasım dar olduğu için ağrı yaptı ama öyle basit ağrı değildi. Ağzımda yer bulamadığı için yirmilil dişler bi türlü çıkmamıştı. Narkozla 4 tanesini birden kesip aldilar valla.
Elif0509 yavuzhan1707 diş doktora gitmem gerekiyor o zaman bilmiyorum ne oldu dişlerimde çürükte yok dişim ağrıyo desem acile gitsem bişey yaparlar mı çok kötüyüm çünkü
[silindi] Yuksek ihtimalle varsa stresinize bagli uyurken cene sikma problemi etkisi yasiyorsunuz. Mitlaka bir dis doktoruna gorurunun sorunu anlatin. Eger uygun haftalardaysaniz kucuk ve zararsiz filmler ile disin kokune de bakabilir. Parol boyle agrilar icin cok hafif bir agri kesici ve maalesef ihtihap bile olsa en fazla verecekleri ilac.. Ozel bir hekim gorurse daha iyi olur. Hastanelerde zaman kaybetmeyin derim. Cok gecmis olsun🙏🏼