KkubraOz zeynepp1 yaşadığın şehirdeki devletlerin hepsine bak canım. Zsten devlette randevu alanlarda 2-3 ay öncesinden alıyor. Eğer tarihin yakınsa araştır hemen erteleme
zeynepp1 KkubraOz 28 haftadayım olurmu bilmem ama devletten randevu alınmıyor malesef kaç ay sonrasına veriyorlar resmen ve burda gideblcegn en fazla iki tane var orasıda tıklım tıklım sıra gelmiyor🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Eslem_1 zeynepp1 doktorunuz özelde mi cihazı da çok iyiyse bir çok şeyi görebiliyor evet ben de doktorumun kontrollerine göre bi sıkıntı olmadığını sezmiştim ama yine de yaptırmasaydım içim rahat etmezdi organ taramasını daha Detaylı yapıyorlar bence yaptırın derim varsa bişey önlem almak adına 🌸
ilkkalpatisi Perinatoloji de yaptırmak zorunda değilsiniz yarı fiyatına radyoloji uzmanında da yaptırabilirsiniz
Pyrz_07 zeynepp1 ikili ve Üçlü tarama yaptırmadım kesin sonuç vermediği için detaylıda hem bebeğini net görüyorsun hemde organ taraması yapılıyor en önemlisi detaylı olduğu için yaptırıcam
nurhayatogul zeynepp1 detaylı sayesinde kızımın avsd olduğunu öğrendik. Yani kalp hastası olduğunu kalbi gelişmemişti ve dünyaya getirdim 16 gün sonra kızımı kaybettim. Yani detaylida bir çok şey sonuç veriyor. Kızım ameliyat oldu ama kalbi hiç gelişmemişti.
elifinilki27 zeynepp1 Herşeyini yolunda olup olmadığına bakmak için iyikide gitmişim hem yavrumu gördüm hemde yavruma giden kan damarlarında darlık varmış bunu öğrendik
Deletedmom622772 zeynepp1 diyelim ki önemli ve dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlığın var. Erken teşhis etmek mi istersin yoksa bilmeden yaşayıp dikkat etmeyip kendini daha hasta etmek mi ? Bu sebepten işte.
ozlem_d zeynepp1 Bir doktor ikili üçlü testi yaptırmadıysanız da detaylıyı mutlaka yaptırın demişti. Down sendromundan vs ziyade doğar doğmaz müdahale gerektiren bir konu olabilir. Eşinizi de ikna edin. Derde dermanı veren de Allah çünkü.
Mevludedamgaci zeynepp1 detaylı ultrosan yapan doktor bizim gittiğimiz doktorlar dan daha profesyonel ayrıca detaylıda bebeğin bütün organlarına detaylı bir şekilde yarim saat boyunca bakılıyor, herkesin kendi fikri ben kesinlikle yapılması taraftariyim
290392 zeynepp1 damarında tıkanıklık olabilir, popo deliği olmayabilir, kalbi delik olabilir, saymak istesek bir sürü şey var. Tabiki tercih meselesi siz bilirsiniz
Esenkaplan zeynepp1 bebek büyüdüğü için tam anlamıyla heryerine detayli bakılmaz en uygun tarihler 18.haftadan 24 e kadar