Denizpyraz Kizlar ilişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur test de çıkar? Adeti geçilmesini beklemeden. İlişkiden kaç gün sonra yani hiç deneyen oldumu mesela ilişkiden 1 hafta sonra test yaptım pozitif çıktı gibi mesela
Canankanat18 Denizpyraz bir bebek isteyen melek daha 🥰 adetten hemen sonra ilişki olduysa on gün sonra kadar yada iki hafta sonra test yap benimki o şekildede belli oldu
nazli_ozcan19 Denizpyraz ilişkiden 1 hafta sonra öğrenemezsin zaten bebeğin kese oluşumu tutunma süresi 3 hafta sürüyor bende adetten bir 10 gün sonra denedim testim negatif çıkmıştı
Denizpyraz Canankanat18 ya aslında bir oglum var 2 bucuk yasinda. Evlenince hemen hamile kaldım. O yüzden hic böyle şeyler düşünmeden planlamadan supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim yolda yürürken bayıldım hastaneye götürdü esim kan testinde çıktı oglum. Simdi ikinci bebeğimiz olsun istiyoruz ama ikimizde sanki ilk bebek gibi heyecanlıyız. Test ne zaman yapılır nasil yapılır bilmediğim için sormak istedim tesekkur ederim yorumun için 🌸