Ruveyda_baskapan Gebelikte a vitamini zararlı diyorlar. Bende geceleri bir huy edindim salatalık ve çiğ havuç yemeye bayılıyorum . 2 salatalık 1 havuç keyfim var o da mı gidiyor elimden yahu ?
prensessannesi22 Ruveyda_baskapan aaa ilk defa dudum ben ikisininde hastasiyim ve deli gibi yerim o derece. Şoyle söyliyim bi oturuş ta 3 salata 2 havuç yerim
FusunF Ruveyda_baskapan doktorum bana havuç suyu iç demişti kilo alsın diye havuçtan birşy olmaz salatalık zaten su ye canım afiyet olsun cipsten falan yemekten iyidir 😊
zeynepp1 Ruveyda_baskapan evet bebeğin kalp ve beyin gelişimini olumsuz etkiliyor dedi doktorum ama çok fazla olursa böyle meyve sebzede var diyip tüketmemek olmaz çnkü vücudumuzun bubada ihtiyacı var doktorların verdiği vitamin ilaçlarında zaten bulunuyor çok fazlası zarar
Ruveyda_baskapan prensessannesi22 bende Öyleyim işte , korkuttular beni Ya interntte de okudum a vitamini zararlıymış. Salatalık ve havuçta a vitamini yoğunlukta
Babycira Niye zararlı olsun ki. Bebeğin suyuna ve gelişimine faydalı diye biliyorum. Doktorum bana suyu sınırda günde en az iki havuç ye dedi. İnternetten de araştırın
Srp22 Makyaj yapabilirmiyim diye dr uma sordugumda icinde A vitamini olmasin diye uyardi sadece ama bunu yeme sunu yeme demedi kafam karisti simdi
zeynepp1 Ruveyda_baskapan kesnlkle yoktur içiniz raht olsun ilaçlar da daha fazla bulunuyor misal decavit bir çok doktor tarfndan önerlmiypr ama sağlıkocagı gönül rahatlıgıyla veriyor decavitte 4000 mg a vitamni bulunuyor o riskli işte