Nur-01-35 Kızlar ben ebegümeci yedim zararlı olduğunu bilmiyordum. Düşük yapıyormuş . Saat 3 te yedim sizce ne yapmalıyım . Acile mi gidim .yarin zaten 8.40 da randevum var
Asevim- Nur-01-35 bence acile git rahat uyu sabahda doktora gidince soyle mutlaka , doktorum benim için basta yasak diye saydiklarindandi o rahim kasarını gevsetiyormus allah korusun ebe gumeci , isirgan , sinameki ,adacayi bunlari soylemisti
Semanuralemdar Asevim- ısırgan mı be hamileliğimin ilk başlarında yemeğini Yedim hemde kaç tabak anammm bilmiyordum Allah’ıma bin şükür bir sorun oluşmadı
-askannesi Semanuralemdar bende bugün yedim Allah korusun bana moral oldu mesajın😂 ama DEMİR kalsiyum açısından zengin besindir ne alaka yasak ki onu anlamadım. Benim doktorum hiç demedi öyle bişey. Herşeyin azı karar çoğu zarar der hep ☹️
Nur-01-35 Her ne yiyeceksek tek tek bakmak lazım sanırım 😒 şimdi doktora geldim kapıdayım birazdan gireceğim içeri. Dün gece hiç uyuyamadım kafama takmaktan
Esmavoles Nur-01-35 herseyi dozunda yersek faydali ama hergun tukettigin birseyse zararini gorursun canim ki dereotuda asiri fazla yemek dusuge sebep oluyor. Bazen hormonlardanmidir nedir cokmu fazla abartiliyor bazi seyler. Cok uyursan az uyursan az su icersen asiri su icersen busekildede cok zararini gorursun onemli olan herseyi ayarinda dengede tutmak.
Nur-01-35 Insalalh canım her şey yolunda gider vala benim esim cok panik her şey irdeler şimdi bebekler yolda olunca tam şey oldu .eğer bir şey olursa onun çenesinden de kurtulamam vala