Denizliche Naz_izmir gezme imkanin varsa kendin bak derim zira daha pahalı yada aynıs ı gelmeyebiliyormuş bazen ,geçen gün e bebekte gördüm birde Kemeraltinda da var
Esraodaci Naz_izmir ben lulebutique den aldım lohusa tacı,tek kelimeyle harika geldi.Gözün kaplı güven canım tavsiye ederim
Naz_izmir Denizliche kemeraltında çok var evet oraya girdimi insan cok zor cıkıyo😀 keske daha önce alsaydım diyorum şimdi 35 haftalığız gezmek zor oluyor vala
Denizliche Naz_izmir doğru söylüyorsun sıcaklar zaten mahvediyor insanı nerede olduklarını biliyorsan bı akşamüstü git hemen al dön eğer Instagram'dan almayacaksan😀
Janset2105 [bilinmeyen] az önce İnstagram gezerken bana da reklamı geldi baktım modeller çok güzel kış ürünleri de çıkmış kalın yelekli tarzı pijamalar gecelikler ama 190 tl 200 tl lohusa gecelikleri için normal mi ben hiç fiyat araştırması yapmadım bilgim de yok eğer fiyatlar normal ise modeller çok güzel 🙄
Naz_izmir Janset2105 geceliği aldık canım 100 tl ye aldım kemeraltından çokta güzel internette baktığımda 150 200 civarı pahalı gerçekten gerek yok hem görerek almak daha iyi geceliği olmaz falan bide onu değiştirmekle uğraşma
SeydaDoruk [bilinmeyen] ben de lohusa sepetinden sipariş verdim. Kargo bugün geldi ama işte olduğum için daha bakamadım. Akşam olsa da hemen gidip baksam çok merak ediyorum 😊 İnşallah hayal kırıklığı yaşamam
Senzeliha Naz_izmir instagramdan minimix butik diye bir sayfa var bizzat kendim herseyimi ordan yaptırıyorum ve çok guvengüvenilir bir sayfa
Sakvsr Naz_izmir ben n11 den sipariş ettim 35₺ ye taç terlik birde bebiş bandanası çokda güzel geldi öneririm 😇
elifemirasaf Naz_izmir ben intiğramdan aldım kızımın Melek kanadı tulumu battaniyesiyle takım kendime terlik ve taç yaptırdım
Denizliche [bilinmeyen] bugün bende göz gezdirdim oraya ama bu kadar uygun fiyata denk gelmedim daha ayrıntılı bakmak gerek demekki
tugbaninmucizesi Naz_izmir instagramda ikizlerin_annesi_kokulutas leyla özkan canım ablam bizzat güvenip yaptırabilirsiniz 35 tl sadece