SunaHakanKaraman 35 haftalığım 19 kilo aldım canım 😞Napıcam bilmiyorum ama veririz ya sağlık olsun amaaan 😂
Zehra19 SunaHakanKaraman inslah verebiliriz cok morelim bozuluyo morelim bozulunca daha cok yiyorum 😣 acaba fogumdan sonra nr kadari gidecek
SunaHakanKaraman Zehra19 bozma moralini hiç. Veririz tabikide. Zaten yarısı kadarı gidecek Doğum dan sonra. Bunun emzirmesi, kosturması ve dengeli beslenmeye dikkat edersek birazda tamamdır. Bol su içicez. Ekmek ve tatlıdan uzan durucaz 💪😃
denizefe 43haftada dgm yaptım toplam 15kılo almstım dgm sonrası hepsı gıttı ama emzırırken 10kılo aldm 🙄
Ozgemir05 33 haftalık hamileyim ilk üç ay 4 5 kilo verdimsonra eski kilom ulaştım onun üzerine de 7 8 kilo acivarı aldım
Calasun Zehra19 19+1 deyiz 8 kilo almisiz ama onemsemeyenlerdenim🐣 veririz saglikla kucagimaza alalim da allahin izniyle
Zigana06 Zehra19 ayın 16 sında doğum yaptım 69 kilo ile hamile kaldım 78 kilo ile doğuma gittim bugün 13. günüm şuan 68 kiloya düştüm enson vereceginiz kiloyu düşünün bir şekilde gidiyor kilolar kiloya takılmayın sağlıkla gelsin bebişler.
TugbaDogu Kilolar gidiyo kızlar tek sıkıntınız kilo olsun siz yatın kalkın dua edin bebegınız uslu bir bebek olsun sürekli ağalayan bebek insanı çok yoruyor