Nartanesii Çalışan annelere SGK dan belli bir ücret yatiyormus arkadaşlar bilgisi olan var mı ?Süt parası değil 200-300 lira değil? çalışma yılına göre değişiklik gösteriyormus.
elisamelisa101 Nartanesii evet canim 32. Haftada çalışamaz raporu vermesi lazım calistigin yerin sahibi muhasebeciye
Gmz34- Nartanesii ben de 32 de Çalışabilir raporu aldım 37.haftamdayım çıktım ama bir daha çalışamaz raporu almadım.Doğum yapınca sisteme ekleniyormuş raporlu olduğum.İnşallah sıkıntı olmaz
ayse-huseyin16 Nartanesii 32 de çalışamaz raporu almalısınız eğer iyi hissediyorsanız ve çalışmak istiyorsanız raporu 37 de alıyorsunuz doktordan işverene teslim ediyorsunuz 16 haftalık sürecin ücreti SGK tarafından size veriliyor🌸
Nemregn Nartanesii bende öğretmenim 32 haftada müdüre verdim raporu tamam başka iş yok dedi. Milli eğitime gitmene gerek yok dedi acaba para alacak mıyım? Şimdi 37 deyiz
Nartanesii elisamelisa101 ondan sonra mi peki hesabımıza yatırılıyor canım.Herhalde işverenin verdigi ücretli izin parası değil dimi ayrı para oluyor q
elisamelisa101 Nartanesii ayrı canim doğum parası rabiki işverenin daha iyi anlatır sana doğumdan 1 hafta sonra yarısı 2 ay sonra yarısı yatırılıyor yine bi sorun net bilgi alın derim
Tospikannesiiiii Gmz34- doğumdan sonra doktor ayarlıyor sisteme kalan günün ekleniyor 16 hafta ya izin 40 da dogarsa 8 i dogum sonrası aşan her gün o 8 den alıyorsun
Gmz34- Tospikannesiiiii yani 37.haftada yani bu hafta rapor almadım bi sıkıntı olmaz di mi (çalışamaz raporu )
Tospikannesiiiii Gmz34- pardon yanlış anlamışım sen 32 de çalışabilir alıp 37 de çıktıysan 37 de çalışamaz alman gerekmiyor muydu 🙄
ayse-huseyin16 Biribiri eğer aktif çalışansanız sadece doktordan 32. Haftanızda yada 37. Haftanızda çalışamaz raporu almalısınız ve bu raporu işyerine vermelisiniz 💕
Nartanesii ayse-huseyin16 anladım canım çok teşekkürler.İsyerinin verdiği ücretli izin parası ile bu para farklı dimi
Biribiri ayse-huseyin16 24. Haftada başlamıyor mu izin 🙄 ben aslında para almak için demek istedim yoksa o rapor yeterli oluyor mu
Watashiva3454 Nartanesii rapor aldıktan sonra işyeri size ödeme yapmaz . Yani siz raporlu olcaksınız . Doğum gerçekleşdikden snra muhasebe devletin verdiği o oarayı size toplu yatırıcak . Hem devlet hem raporlu sürede işveren para vermicek yani cnm
Watashiva3454 Nartanesii çalışamaz raporundan snra işleniyor o süre zaafında bekliyorsunuz yani. Doğumdan sonra alıyorsunuz .
Lulikli Nemregn kamu görevlileri doğum izin boyunca para(maaş) aldıkları için rapor parası adı altında bir para alamıyorlar
Gmz34- Tospikannesiiiii almam gerekiyor bence de doktorum vermedi sistem değişti vs deyip ama içime sinmedi başka doktordan alsam mı bugün daha 37 içimdeyim