Eslemveannesi0 Burda son 99 postlarını görünce bende görebilecekmiyim acaba derdim çok şükür ki gördüm son 99 kızlar dua edermisiniz sağlıklı sıhhatli kavuşayım bebeğime🥰🌸
Serapmehmet_19 Eslemveannesi0 gözünüz aydın ikili rakamlar heyecan verici oluyor, sağlıkla kavuşun inşallah 😍😍❤️🤲🏻
Eslemveannesi0 Serapmehmet_19 evet evet hiç geçmiyor gibi geliyorda şöyle geriye dönüp baktığımızda oysaki çok hızlı geçiyor🥰
Serapmehmet_19 Eslemveannesi0 geçiyor geçiyor da, ben mesela duyuyorum hamile kalanlar bi anda aylar atlıyorlar sanki ben yerimde sayıyorum, başkalarınınki çok çabuk geçiyor gibi😅😅😅
Eslemveannesi0 Serapmehmet_19 ahahha evet bende de oluyor o görünce bakıyorum 3-4gün sonra yeni haftaya girmiş gibiler kendime bakıyorum zaman geçmiyor sanki😂
Busramzcgl Serapmehmet_19 beraber gebe kalmak istediğimiz arkadaşım maşallah hemen kaldı ben çocuk sahibi olmaya korktuğum için ondan 3 ay sonra felan denemeye başladım Allaha şükür bende çok beklemeden gebe kaldım onun kızı 2 Aylık oldu ben hala gebeyim bir türlü doğuramadım🤣 bu arada son 96
Serapmehmet_19 Eslemveannesi0 inşallah bundan sonrası çabuk geçer bizim için yaa, daha dün birinin hamile olduğunu öğrendim tanıdığım da biri, haftaya da doğumu varmış 🤦♀️😅😅, ama benim kendi hamileliğim hiç ilerlemiyo
Eslemveannesi0 Serapmehmet_19 ayy inşallah hemen geçerde sağlıklı sıhhatli kavuşuruz 🥰ahahah öyle geliyor cidden niyese onlara görede bizimki hızlı geçiyordur😂hergün 00 bekliyom uygulamaya bakıyorum 1gün bile eksilse mutlu oluyorum😂
Serapmehmet_19 Eslemveannesi0 evet canım artık yavaş yavaş son haftalara doğru gidiyoruz bakalım az kaldı 😍😍son 47