Civcivvmomss Kizlaaar heyecan tavan bu cuma 36 haftalık olluyorum sezaryan için gün verecek doktor çok heyecanliyim oglusuma kavuscagim için sizde durumlar nasil 🤭🤭😊😊😊😊
Prenseslerimm_3 Civcivvmomss bende Cuma günü 36 oluyorum tam ve doktor kontrolüm var 3. Gebeliğim ve sezeryanım olacak hangi günü verecek bende merak ediyorum
Zehra_oztepe Civcivvmomss bana da 18 mart için gün verdi sezaryen olacağım bende hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almak nasip olsun ❣️🤲🏻
Busra6034 Bizde çok heyecanlıyız son 19 gün 37+1 💜 sağlıkla alalım kucagımıza hepimiz inşallah miniklerimizi🤲
Merhayldrm Bende 11 Mart’ta doğuma gireceğim nasipse ♥️ hepimize sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah..
Asyaa61 Cuma günü bende 36 haftalık oluyorum ve kontrolüm var ama Bişey demedi doktorum gün verilcek etcek diye. Çok merak ediyorum ne zaman doğuracağım. Sağ göğsümün altıda acayip acıyor 😞
Mrv58 Civcivvmomss bizde bugün tam 37 haftalık olduk haftaya pazartesi kontrol var bakalm ne diyecek 😍🤗
Cansuada24 Civcivvmomss 10 mart sabah saat 10 da kızceme kavuşucam allahın izniyle 🙏 yarın gidip kan tahlillerini yapıcam 🙂
Perilisa Civcivvmomss bende 36 haftalık oldum ama normal istiyorum hayırlısı bakalım gelir inşallah 38 gibi
55alp34 Civcivvmomss 37+1 herşey im şükürler olsun normal gözkyo uykusuz geceler ve devamlı darbeler haricinde Bi şikayetim yok aslında iyiyiz böyle ama biran önce kavuşmak istıyorm kızıma rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklarmza almayı nasip etsin inşallah🙏 çok bekletmeyip gelsinler hemen 😂😂
B1983 Civcivvmomss benimde cuma 36 haftam olcak bana 21 22 mart gun veririz dedi şu son günler geçmiyor