Merhabalar erken bir durum olmazsa şayet Doğumuma sadece 19 gün var ve ben son bir aydır ne rüyalarım ne günlük hayatım normal değil…ya rüyamda bebeğimin karıştığını görüyorum yada daha başka ürkütücü şeyler..ve en trajikomigi ise gecen gün üzerime doktuğum suyu dahi farketmeyip suyum geldiiii demem…..😄eşim ile arabamıza doğru geçmiştik elimde küçük su sişem vardı ama o kadar dalgınım ki arabaya geçtik suyun kapağını açık biraz nasil oldu ise hiç bir şekilde hiisetmeden üzerime dokmusum ve giyindigim kot pant.kalinlıgindan biraz sanırım dahada hissetmemisim ve suyu arabanın koltuk altı bir yerinede bırakmışım eşime biseyler anlatıyorum hararetli bir şekilde bir anda tamda bacaklarımdan akan suyu gördüm ve sabahida Dr muayenem vardi su yada kanaman olmadığı sürece sorun yok cümlesi işlemiş hafizamaaa….esimeee suuu,suyum gelmişss dedigim halim içler acısı idii:)eşim daha sakin sakin ol dur bu ne bi dk sakin ol diye diyee yerdeki su şişesini Alip gösterdii:)burdann dokulmusss sakin ol diyeee…hayır burdan dökülse neden dolu bu kadar şişe diyorum halaa😄zor kendime gelmiştim..su aralar az daha sakinim ama arada gece yarısı uyanip bir dogursaydim hemen adapte olsaydım çocuklu hayataaa düşüncesi ile uykum kaciyo…Benim gibi olan var mı?daha sakin nasıl kalınabilir acabaa😥her zaman boyle değilim bu arada bazen aşırı rahat ve hazır hissediyorum bazen fazlaca ürkek….