Demet2021 Liyalina detaylı bakan ultrason doktorları varya birde ona gösterin herşeyi görür perinatoloji adı kesin gidin kafanızdan sorular kalkar
Liyalina Demet2021 öyle yaparım olmasa hangi hastaneler yapiyor devlet yapıyor mu ozel yapiyor ama pahalı gücüm yetmiyor
HGulsah Liyalina Tatlım özelmiş madem tekrar sor doktoruna numarası falan yok mu belli ki net açıklama yapmamış
semanurozturkk benim oğlum öyle doğdu sağ ayağı dönük şekilde ameliyathanede görür görmez nasıl moralim bozulmuştu doktorada soramadım utandım meğerse anne karnında duruş pozisyonundanmış masajla düzeldi çok şükür inşallah sizinkide öyle bi durumdur
Liyalina Vildanbahar61 vallaj oyle bişey demedi sadce sag ayag dönük eminmsnz dedim bakti dedi pozisyonyla alakalı dedi nasil yanı bişey demedi dedigi cumle buydu
Canpolat Liyalina canım bebeklerin onca tuhaf hareketleri oluyor ki içeride görsen şaşarsın başka doktora git ama bu doktorun dediğini deme sanki ilk kez yapılmış gibi git bakalım ne dicek ayağına falan bişiy demezse ayağında elinde sorun yok demi hocam dersin bakalım o ne dicek
Vildanbahar61 Liyalina için rahat etsin yarın tekrar görüş doktorunla bencede pozisyonuyla alakalı kafan rahat olsun stres yapma canım 🌹
Liyalina Canpolat ayni doktora gidyimmi tekrar on gun ücretsiz muane hakkim var yoksa baska hastane baska doktorami gideyim öneriniz nedir acaba
Usenmezz99 Bebegimvebennnnn valla hatırlamıyorum kilolu değil ama kemik uzunluğu fazla boyu fazla uzun ve 3 gün önden gidiyo dedi
Canpolat Liyalina kendi doktoruna da bir daha git hakkın varsa sonuna kadar kullan boşuna geçmesin zaman ama en yakın zamanda başka doktora da git görün bakalım her ultrason cihazı farklı oluyor bu doktor böyle gördü bağla doktor aynısını görecek mi bakalım ama gittiğinde durumu söyleme doktor kendi bulmaya çalışsın baksın incelesin o gideceğin başka doktor