ozmus Elifhesi benim 20. Haftada 3tü.ilaç vs kullanmadım. Aynı kaldı bir sorun olmadı. Dikkat edince bir şey olmuyor, hiç canınızı sıkmayın❤️
3mlek2bebkannesi Elifhesi 25mm yani 2.5 cm sınır canım ağır iş yapma fazla ayakta kalma ama güzel bir ölçü sıkıntılı bir ölçü değil
Elf55 Sadriye35 4 5 hafta pruluton iğne kullandım. 19. Haftadan beri progestan 200 ml kullanmaya devam ediyorum daha bırakmadım
Elizinannesipinar Kızlar bu ölçüm detaylı ultrasonda mı yapılıyor ben suan 20 haftalığım ölçüm falan yapılmadı bi bilgim yok yani 21. Haftada gidicem detaylıya orda mı belli olur
Elf55 Elizinannesipinar eğer bir sıkıntın yoksa ayrıntılıda belli oluyor benim kanamam olmuştu öyle öğrendim ama hiç vajinadan olculmedi doktorum gerek yok dedi cok şükür 32. Haftadayim
Sadriye35 Elizinannesipinar detaylı olması şart değil canım rutin doktor kontrolünde ultrason sırasında sor doktoruna rahim boyum kac diye söyler zaten
3mlek2bebkannesi gozgozanne vajinal muayene kendi doktorun yapar canım benim 29 haftadan 32 haftaya kadr hep vajinal olarak ölçüm yaptı
gozgozanne Elf55 anladım canım..ben detaylı ultrasonda karından bakiyorlar sanıyordum..alttan yaptıklarını bilmiyordum
gozgozanne 3mlek2bebkannesi anladım canım benim 17 haftalık daha erken o zaman ilerleyen haftalarda olacak.cok sağol kuzum 🤗♥️
Ayse_dnmz Elifhesi normal bu ölçüm neden aslında benimkide 32 20+3 ama dikisliym açılmasın die doktorum bana açılma hiç yokken normal uzunluktayken dikiş attık dedi