Derya2867 Reyhandemirbasaran kız annesiyim hamileliğimde hiç olmadığı kadar güzelleşti yüzüm ve saçlarım inanılmaz dolgunlaştı uzadı bir tane sivilcem olmadı 😂
Reyhandemirbasaran Derya2867 peki sadece kiziniz mi var. Oglunuz varsa onda da böyle mi oldu. 🤣 benim oglumda olmayıp bunda olunca hani farkli oldu diye cinsiyeti de farkli olur diye umit ettik. Umut dünyası iste napalim. 🤭🤭
CerenArslan1 masal1805 gecer canım geçer ilk üç ay benimde oldu sonr kendiliğinden geçti temiz bak genede işte havasız bırakma kullandığın temizleme ürünlerine dikkat et geçer 🤗
Derya2867 Reyhandemirbasaran ilk çocuğum kızım işte daha yok daha da olsun istemiyorum tek olsun az olsun yeter 😂 1 buçuk aylık olduk kolik sancılarından anam ağlıyor uykular haram oldu ikinci çocuk fikri benim için felaket gibi bişi 😂
Reyhandemirbasaran Derya2867 deme deme. 🤣 sonra çocuğun bir yasindayken bi bakmışsın hamilesin yanlisliklaaa. 🥳 huniyle gezmelik durumdayim bari cinsiyeti farkli olsun diyorum iste ama hayirlisii.
Reyhandemirbasaran Derins erkekmis 🤣 ama uc gundur cildim yine duzeldi ve makyajsiz gezmeye basladim. Kafalar karisik 🤣
Derins Reyhandemirbasaran canım valla hepimizin kafasını karıştırdın aynaya bakıp güzelmiyiz çirkinmiyşz anlayamaz olduk🤣🤣
miniktirtilim masal1805 merhaba evet ilk gebeligimde inanilmaz sivilcelendim yuzum sirtim kollarimda bile vardi aylarcz gecmedi. Simdi 8 haftalik gebeyim 4. Haftada sirtim gözükmüyordu sonra yuzum fena oldu birde ben fena ucuk cikartiyordum bu gebelik surecinde.