Fatmabetulelifsena Hayallerim95 gerekli değil tabi ki.kişinin kendisine kalmış ama bi kere de giyilmiyor ben baya giydirdim ilk bebeğimde
Hayallerim95 Fatmabetulelifsena yeni doğan oluyor yA işte hemen bebekler büyüyor çok giydiremezsin diyenler oluyo bide
Fatmabetulelifsena Hayallerim95 yok canım zaten hangi kıyafetini çok giydirebiliyosun ki 0-3 aylık oluyor hastane çıkışları hatıra kalmasını istiyosan tercih edebilirsin
Gzdkl Hayallerim95 çok şükür durumum müsait almaya ama bana inanılmaz gereksiz ve saçma geliyor 🤭 herkes biliyor zaten çocuğun ismini daha göze sokmaya ne gerek var
Hayallerim95 Gzdkl ya aynen bide benim bebeğin ismi uzun bi kaç sayfaya söyledim hepsi çok uzun yok şöyle olur yok böyle olur dedi hevesimi kırdılar biraz da benimde durumum var o konudan depil ama sadece heryeri isim isim biraz banada tuhaf geliyor şapkada önde arkada eldivende bilemedim sonra pişman olurmuyum acaba diye düşünüyorum 😑
Hayallerim95 asel35ece durumum var sadece bi fotoğraf çekmek için almak uygun mu diye düşündüm bide kıyafetlerinde var baya kimisi hemen büyüyor giydiremezsin demişti
asel35ece Hayallerim95 yani dediğim gibi hepsi hatıra olacak şeyler seviyosanız kimseye bakmayın yaptırın ona bakarsak aldığımız tüm kıyafetleri de aynı şekilde kısa süre kullanıcaz
Ponyo Hayallerim95 ilk bebeğim olmasına rağmen hiç heves etmedim ve bana gereksiz geliyor valla ben yaptırmadım. Tamamen kişisel tercih🤓🐣
sumelegi Hayallerim95 sonuçta her türlü kıyafet alıp götürüceksin. Bunun süsü püsü ismi tercihe kalmş. :) zevk meselesi bence
Mylove Hayallerim95 Para varsa ilk bebekse içindende heves varsa yaptır holcak bir ay giyebilir en fazla oda ikili takımlar var. Ondan yaptır tulum şapka takımlar ama güzel duruyor 🤨😍
Gul33 Hayallerim95 ben yaptırmadım. Çizilen desenler saçma geldiği için. Onun yerine 2 tane 10’lu hastane çıkışı aldım
hunilimom Hayallerim95 şey yap mesela bi beyaz tulum felan al tuhafiyelerde isimli şeyler oluyor harfler ütüyle yapışıyor öyle bişe dene istersen
Meltemak35 Cok gerekli değil gibi gorunuyor ama illa 10 lu hastane cikisi alınıyor. fiyatları hemen hemen aynı, ben sonrasinda saklamak için yaptırdım. Abla için de aynısından bi tisort yapildi çekimde hoş görünür.