Sultan5566 Kızlar 17+6′ym yarın saat 2de randevum var sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyim… Çoook heyecanlıyım. 😍😍
Edadrmz Sultan5566 canım cinsiyet meselesi biraz doktorun tecrübesine bağlı ya ben 13.haftada öğrenmiştim inşallah sende yarın öğrenirsin🥰
Haticecebrail Sultan5566 tabiki de ogrenirsin ben 16+4 gunlukken ogrendim.Hatta doktordan once ben fark ettim doktor ise kesinlestirip kız dedi🙂
RabiaBozat Sultan5566 eğer bebişinizin pozisyonu uygunsa kesinlikle öğrenirsiniz ben 15 haftanın sonunda net öğrenmiştim
Mylove Sultan5566 Bebis kıcını dönerse öğrenemezsin ne yazikki bebis le konusunda dönsün yönünü çikolata felan yiyin giderken de hareketlensin görürsünüz belki 32 de gösterdi benimki hep kıçını döndü 😉
Sultan5566 Mylove 17+6 haftalık hamileyim ama neden karnım hiç yok. Herkes korkutuyor beni 🤨.. ilk gebeliğim
RabiaBozat Sultan5566 kimseye kulak asmayın bence ben 22.haftamdayım daha 2 hafta önce çıktı karnım. Boşverin herkes konuşur siz duymayın bana da karnın yok emin misin hamile olduğuna diyen bile oldu 🤗
Sbusra696 Sultan5566 benimde doktor randevum vardi bugün 16 haftalığız net gördü cinsiyeti inşallah sizde görürsünüz merakta bırakmaz