Esraaaa_ Merhaba tecrübeli anneler ve anne adayları Bebek büyütme , bebeğin gelişimi, oyun seçimi hakkında bildiğiniz güzel kitaplar varmı önerilerinizi bekliyorum doğum yapmadan alıp okumak istiyorum eksik yönlerini görmek adına İlk hamileliğim 🌺
Nai125 Esraaaa_ dr erhan ates modern bebek bakimi. Ilk bunla baslayabilirsiniz tum gerekli bilgileri size verecektir. 2. Hamileligim tekrar okuyacagin bende
AysegulS_21 Esraaaa_ yenidoğan bakımı ve ilk yardım esra ertuğrul - ilk etapta okunması gereken faydalı bilgiler içeren bir kitap.
AysegulS_21 Esraaaa_ ek olarak sizin için de “hypnobirthing morgan yöntemi-Marie F.Mongan” adlı kitabını tavsiye ederim. Gerçekten okudukça doğumun ne kadar kolay ve doğal bir süreç olduğunu anlıyorsunuz:) faydalı olması dileğimle
AysegulS_21 Esraaaa_ bebeğin 6. Ayda başlayacak olan ek gıda sürecinde çok yardımcı olabilecek bir kitap daha yazıyorum. Kesinlikle bu süreçte sabırlı ve bilgili, bilinçli olunursa ilerleyen zamanlarda bebeğiniz beslenme alışkanlığı kazanacak. Kitabın adı “BLW bebek liderliğinde beslenme” Gün yayıncılığa ait