moonstone Kızlarrrr help,magnorm kullandığımda ishal oluyorum kullanmazsam ağrılarım oluyor. Ne yapacağım şaştım kaldım doktor kontrolüme de daha var. Siz kullanıyor musunuz ishal yapıyor mu sizde de ?
AnsZey moonstone bende de ishal yapıyor doktor bir gün al bir gün alma dedi baktın devam ediyor ara ver dedi.
Kbrbrhnn moonstone Ben de kullandım ama herhangi bir sorun yaşamadım. Bir kutu kullandım tabi ben, ikinci sefere Magvital yazdı doktor bana, şu an onunla devam ediyorum
Aselinkooo moonstone ishal yapıyorsa ilacı kesmen lazım canım. Muadili başka Bi ilaç verir muhtemelen.
kucukcivcivim moonstone magnorm değil ama başka bir magnezyum ilacı kullanıyorum. İlk başta bende de yaptı. Bir gün kullanmadım, sonra tekrar başladım. Sonrasında şükür ishal kesildi.
Mervedez159 moonstone kaç aydan sonra kullanılıyor bıde bu tür vitamin türü seyler etkılıyor galiba bana decavıt kabız yapıyor
Babydream moonstone bende magnorm kullanıyorum hatta az önce içtim ☺️ Bende öyle bir etki yapmadı canım ama doktoruna söyle değiştirsin
moonstone Mervedez159 16. Haftadan sonra ağrılarım olduğu için doktor yazdı bana canım talebe göre ağrın olursa ya da magnezyumun eksik olursa yazıyo doktor
Melekk-911 moonstone bende wellcare kullanıyordum magnezyum. Değiştirdim bu ay magnorm a başladım bugün ishal yapti bende de 🙄 umarım böyle devam etmez.tadida kötü zor içtim