susam111 anneolmakzoramagulusuyeter benim 75 çıkmıştı ilaç kullandım ve o ay hamile kaldım şu an 10 haftalığım 🙏🏻 İlaç tedavisi ile düşer merak etme canım
_Hayalim- anneolmakzoramagulusuyeter benimde prolaktin 50.10 çıkmıştı en son ama hiç takmadım şuan hamileyim 00:00 dan sonra 36 haftalik oluyorum Stres yapma hiç bir şeyi takma inşallah yakında hamile kalırsın Allah gönlüne göre versin canım 😊
nursanyildiz anneolmakzoramagulusuyeter benimde 32 idi belirti hiç yoktu hormon testlerinde öğrendim ilaç kullandım bir sonraki ay hamile kaldim ama kürtaj oldu
anneolmakzoramagulusuyeter Mrvars _Hayalim- susam111 @Birminik56 Peki ne belirtileriniz vardı? Benim herhangi bi belirtim yok göğüslerimden süt gelmiyo adet düzensizliğim falan da yok. Stres yapmış olabilirim ve uykusuz ve yorgundum kan verdiğimde. Ondan yüksek çıkmış olabilir mi? Ben ağrı kesici vs de dahil hap kullanmak istemiyorum da son çare olarak kullanırım ancak diye düşünüyorum
Birminik56 Benimde prolaktin 50 idi. 1.5 sene hiç bilmeden denemelerle geçti daha sonra doktora gittim ve ilaç kullandım şuan hamileyim. Kimisinde yükseklik pek sorun olmuyo ama doktora gitmekte fayda var. Bu büyük bi sorun değil canım ilaçla düşürülbilir
susam111 anneolmakzoramagulusuyeter benim de hiç bir belirtim yoktu 5 ay denedik olmadı niye olmuyor diye çok stres yaptım ben bir de ilk gebeliğim çünkü . Benim yüzde yüz stresten oldu ilacı kullanmaya başladım sanki ilaçla beraber stres de gitti sonra testte çift çizgi işte 😍 hepsi stresten bence
Mrvars anneolmakzoramagulusuyeter benimde belirti yoktu adet düzensizliği veya süt gelmiyprdu sadece aşırı hassastı göğsüm o kadar. Yani kan testi yapınca öğrendim ben de. Yani ilaçtan başka düşürmek için bir yol yok bildiğim mecbur kullanılıyor ama hemen düşürüyor yani.
Birminik56 Genelde düşük değerlerde belirti olmuyo bende de bi belirti yoktu. Doktora gidip çocuk istediğimi söylediğimde bi kaç kan testi istediğinde çıkmıştı.
anneolmakzoramagulusuyeter nursanyildiz peki kaç ay denediniz ve olmadı gebelik sonrasında ilaç kullandınız?
nursanyildiz anneolmakzoramagulusuyeter 6 ay denedim olmadı sonra doktora gittim ilaçtan sonraki ay hamile kaldim 1 sene oldu kürtaj olalı hiç korunmadim bala gebe kalamadım ama poliklinik düzeyi hep normal hiç artmadı sonrasinda
anneolmakzoramagulusuyeter susam111 doktor bana şimdi bi ilaç verdi 2 tane var içinde. Senin de öyle miydi? Bi de ilacı kullandığın ay hamile kaldın mı? Ne kadarlık oldun? ☺️ Çok soru sordum kusura bakma 🙈
Mrvars anneolmakzoramagulusuyeter benim de iki tane vardı sadece öyle oluyor o ilaç iki seferlik kullanıyorsun 1 ayda benim 50 ye düştü