Mkbleylmz Merhabalar hanimlar 8aylik hamileyim emzirme sütyeni ve atleti önerileriz var mı kullanip memnun kaldığınız markalar vs
Deletedmom_1 Mkbleylmz bende burada bekleyim 🥰 ama ben sadece sütyen almayı düşünüyorum atlete gerek vermı ki
Tansum Mkbleylmz bende yeni gebeyim pentiden aldım emzirme sütyeni çok önerdiler baya güzel kumaşı felan da arkadaşım dedi 2 sene kullandım çok iyi diye indirim de yakalamıştım 80 TL felandi sanırım 🤗
Mercan28 Mkbleylmz banada çevremdekiler atlet daha kullanışlı sütyen alma dediler gçğüsleri sktığından sütü.mü.ne azaltıyormuş
Suzan-mustafa55 Deletedmom_1 atlete gerek yok denildi çoğu hamile o yüzden almadim 3tane emzirme sütyeni aldım sadece
Aslaninannesi01 Mkbleylmz e bebeğin Kendi ürününü kullanıyorum çok rahat makinede yikamyrm bozulma faln olmadı birde büyük beden bile alsanız kötü durmuyor
kzbny0lc Bence ne emzirme sutyeni ne akleti hiç bir halta yaramiyor😅 her şekilde kendinizi yukari siyirirken buluyosunuz:)
user124578 Mkbleylmz emzirme atleti aldım İnan çok gereksiz sütyen de öyle atlette öyle cunku zaten direkt içinden çıkarıp emziriyorsun almana bile değmez ona vereceğin paraya yeni sütyen al daha iyi 🥰