FKHA Kullanan var mı aranızda gün de kaç kez kullanıyorsunuz mideniz kötü olduğu zamanlar sabah akşam ne zaman daha etkili olur arkadaşlar ?
Tuncer_bebek FKHA mide yanmasında ya da mide de ne zaman rahatsızlık içeren günde 3-4 defa bile içebilirsin doktorum öle dedi ben gaviscon kullanmıştım
kubraysim26 FKHA valla bende aldım renni duo ama pek etkisini göremedim tadıda çok kötü soğuk süt içiyorum geçiyo ama yudum yudum içmen lazım birden dikme
Fyzmv Bende midem yandıkça bir çorba kaşığının yarısı içiyorum yetmezse yine aynı ölçek dr günd 4 kere verdi ben sorun yaşayınca içiyorum
FKHA Fyzmv doktorda bana günde 3 kez 1 veya 2 ölçek alabilirsin dedi ama gece yatmadan da içebilirim değil mi
Dmllale FKHA midem yandığında içiyorum belirli bir rutin yok. Evet geceleride mide yanmam başladı içiyorum
FKHA Dmllale çok teşekkür ederim gerçekten bende zor durumdayım daha 17. Haftaya gircez daha bulantılarım bitmedi bide üstüne bu mide yanmalarım başladı allah yardımcımız olsun 🥲
Dmllale FKHA amin canım 30 haftalık olucaz bizde Allah izin verirse. 29 hafta itibari ile çok kötü mide yanmam başladı ilaç kesiyor yanmayı birde soğuk süt
Civcivvmomss Mide yanmasından ölüyorum 2 gündür.. gaviscon şurup var bende de . Ama soğuk süt u keşfettim şimdi birde yeşil elma ve muz onlar rahatlattı biraz
Fyzmv Civcivvmomss muz tahin iyi gelir mideye aç karnına tüketmeyin muzu ama . Maden suyu yeşil elma bunlarda çokiyi renni duo ilaç bende işe yaradı doktorunuza danışın
Fyzmv FKHA evt yarıyor ama yudum bir yudum içip bekleyin. Renni dua kullanıyorum bende yarım kaşık yeterli olmayınca yarım kaşım daha içiyorım mecbur