Emirin_annesi98 Ya kızlar belki biraz garip olacak ama ben kendimi durduramıyorum günde bir kilo muz yiyorum bir zararı varmı kendimi durduramıyorum 🤷🤦🤦
CansuDRY Emirin_annesi98 Fazla yemeyin tabii ki. 1.si şeker oranı yüksek bir meyve, 2.si her şeyin fazlası zarar. Potasyum fazlalığı yapabilir. Ayrıca muz doğal yapısında az miktar radyasyon içerir. Abartmamak lazım.🙃Günde 1 tane yeter.
Yagmur2210 Emirin_annesi98 canim muz hem şekerini çok fazla yükseltir hemde bebeğe çok fazla kilo yapar senin için o kadar yemen iyi değil günde 1 tane tüketmeye çalış
Emirin_annesi98 CansuDRY öylede bilmiyorum yetmediğim zaman kendimi kötü hissediyorum bir nevi sigara bağımlısı gibi
zeynonunannesiiii Emirin_annesi98 günde bir tane yiyorum kesmiyor beni ama fazlası kabızlık yapar diye korkuyorum😂
mucizegebelik6 Bebeğin kilosu kaç merak ettim muza bagliyorlar ya mesela ama ben cok muz yemiyorum kilodu onde gidiyor biraz da yapısal olduğunu düşünüyorum 🤔
HGulsah Emirin_annesi98 Kilosu ideal kıvamda 😂 Demekki muza bağlamamak gerekıyor 🥴 Herkes muz ye muz ye diyor bana da genetıkten bi haberler
edis22 Emirin_annesi98 ben hergun bi muz bi elma bi havuc bi prtakal veya mandalin yiyorum her birindem bitane
Emirin_annesi98 HGulsah bencede alakası yok çünkü hamile kaldığından beri muz tüketiyorum önceden bukadar yemezdim asla
Askeryareni Emirin_annesi98 bende günde 4 tane yiyordum doktorum yasakladı bana şeker oranı yüksek oldugu için şimdi yemıyorum canım keşke abartmasaydım günde bi taneye razıydım 😬
HGulsah Emirin_annesi98 Bende cok severim sen kadar olmasada 3 tane yerim ama doğurduğum bebeler 2.500 civarı😂😂😂😂