Murat_Aleyna Kızlar yarın gece 35 haftalık olucaz inşallah devlet hastanelerinde doğumun ne zaman olacağı söyleniyor mu sancı veya suyun gelmesi mi bekleniyor bilgisi olanlar var mı?
Bkt1262 Murat_Aleyna eğer normalse söylemezler canım ama sezeryan ise 38 den sonra gün veriyor bugün duydum bende 35+6 yım bekliyorum heyecanla
Ayazmami Murat_Aleyna 2. Sezeryanım 36 da gel gün vercem dedi banada devlet olsada her hastane farklı sanırım.
drytcvkarsln Murat_Aleyna benım sezaryen olucagı için 33 ol gel dedi… normal doğumda sıkıntı yokse eger akışına gore gidiyorsun
Murat_Aleyna Bkt1262 sezeryan normal olduğunu ne zaman söylüyolar ki sormuyolar sanırım sen ne istiyosun diye
Bkt1262 Murat_Aleyna ilk doğumsa normali bekliyorlarmış canım ben normal doğum istiyorum şuan bebek baş geliş duruyo bakalım.
Bkt1262 Murat_Aleyna bugün benden önce bi kadın girdi onun ilki sezeryanmış 36+4 müş dedi 15 gün sonra gel gün verelim dedi
Yzaman Murat_Aleyna devlette sen ne istiyorsun diye sormuyorlar sezaryanlik bir durum yoksa sonuna kadar normal doğumu destekliyorlar 2 normal doğum yaptım devlette
Murat_Aleyna Bkt1262 anladım canım bende 34 haftalıkken gitmistim baş aşağı pozisyonda dedi ama normal dogumdan korkuyorum napıcam bilmiyorum
Bkt1262 Murat_Aleyna normal doğum yapanlardan neyimizi eksik kızz ben öyşe düşünüyorum rabbim onum gücünü verir 😂 ben yaparım kendime inanıyorum
Murat_Aleyna Bkt1262 Haklısın aslında ama korkuyorum ne biliyim ilk olunca bide insallah kolay bir şekilde kucağımıza alırız sag salim❤
Bkt1262 Murat_Aleyna benimde ilk canım inşallah da normal olur hemn istediğim gibi ilgilenirim 💙💙 sağ sağlim gelsin miniklerimiz inşallah 🙏
Bkt1262 Murat_Aleyna sende de bel ağrısı oluyormu ben an itibari ile 36 oldum ve birkaç gündür belim ağrıyo bugün daha da var ağrısı
Bkt1262 Murat_Aleyna benim arada oluyordu ama bugece kasık ağrım da çok oldu nerdeyse hiç uyuyamadım 40 ı beklemek istemiyorum diye diye erken mi gelicek ne 😂
Murat_Aleyna Bkt1262 ay Allah korusun vaktinde ve zamaninda gelsin insallah agrilar normal agirlasti bebişler tabi ben 40 haftayi gormek istiyorum bakalım 😂
Bkt1262 Mizgin09 oda sağlıkla gelsin inşallah 🙏 eskiden sezeryan mı varmış tarlada bağda bahçede doğuruyormuş
Mizgin09 Bkt1262 hahahah anneannem anlatır bazen diyo çadırdaydık ev kalabalık başka odada yok üstümüze batanniye atardık evde doğururduk falan Allahım ne kadar zor şimdi teklonoji gelişti doktor var ebe var daha kolay doğum oluyor ❤️