Samiye B1983 benim 2.ci gebelik ilki sezeryan buda sezeryan olacak 10 martta tekrar gitmem gerekiyor o zaman konusuruz dedi ama son ana kadar bekliyormuş:)
ebruke SekerAnne benim ilk gebeliğim son 9 gün kaldı 40 haftanın dolmasına ama ne kanalda ne de yüzünü döndü 😅😅 sanırım uzatacak gelişi beyfendi 🙈🙈
Sahra56 SekerAnne bel agrısı ve baş agrısı çok oluyormus kafalarını duvarlara vuran hastalar var dedi korktum açıkçası ve bazı kişilerden de duydum gerçi bünye meselesi ama ben çok takıntılıyım Atamadım aklımdan
ebruke SekerAnne herkes aynı şeyi söylediğine göre vardır bir bildiğiniz diyorum 🥰🥰🥰 napalım bekleyeceğiz 🌸🌸
Zuhalbrl SekerAnne benim de 10 nasipse 😊 o kadar zor yuruyorum ki bi de tuvalet tabi yatağa yatip bes dk sonra tekrar tuvaletteyim iyice hareketlendi ve canimi yakiyo
Samiye Zehraaaaaaaaaaa masallahhhh kuzucuga:) kız mı erkek mi peki benim erkek :) ilki 4 doğmuştu bu biraz minyon olcak sanirim
Fatma-Aliosman Bu tarihleri orda mı veriyolar benimkide mart sonu Nisan başı gösteriyo ama doktor bir tarih vermedi sadece bebeğim iki hafta önden gidiyo ama bana bir tarih verilmedi 35 hafta olcam perşembe
Alyabebekk Fatma-Aliosman Doktorun son haftalarında senin, bebeğin durumuna ve doğum şekline göre tarih veriyo. Sezaryense genelde 38 haftadan snra veriyo
SekerAnne Fatma-Aliosman kesin sezaryen ise duruma göre gün veriliyor 38-39. Haftalar oluyor genelde ama farklı şeyler olursa daha erken de olabiliyor
Zehraaaaaaaaaaa Samiye kız benim aslında ben 3 kilonun altında bekliyordum kendim 15 kiloya yakın kilo aldım ama 40 kiloyla hamile kalmıştım bebekte cok kilolu olmaz diye düşündüm :)
Suzan-mustafa55 Suzan-mustafa55 yok kuzum ne sanci ne açılma ne ağrı gündüz sıkıntı yok gece tek sorun tuvalet
SekerAnne Sahra56 ilk doğumumda boyun ağrım oldu sadece o da havlu ile geçti baş ağrısı için de nescafe iyi geliyor ben sorun yaşamamıştım