Tazeanne0134 Sm1347 ay valla bilemedim bazen normal olduğunu düşünüyorum 25 aylık bi oğlum var ve doğru düzgün oturmuyorum desem yeridir gece bile öyle bakalım dra gidince görecez
Sm1347 Tazeanne0134 benim de hareketli bir oğlum var. Sürekli peşinde koşuyorum. Yorulmaktan mı acaba. 😀
Adileeselvi Tazeanne0134 Bende öyle canım 28 aylık oğlum tüm gün ayaktayım öğlen uyumuyo da tam hareket edicek hop ben kalkıyorum gecede vallahi bı uyuyorum yorgunluktan bişey duymuyorum
Nazay Baldandamla @Sm1347 Odalar hazır mı peki bizim daha sipariş etttiğimiz dolap filan gelmedi hiç bir hazırlığa başlamadım daha geç mi kalıyorum
Sm1347 Nazay ilk bebeğimden dolayı çoğu şey var. İkinciye sadece birkaç hastane çıkışı, kıyafet falan. Ama oda yapacaksanız şimdiden alın.
Baldandamla Nazay Odamız abisinin önceden var olduğu için besigide var sıkıntı yok o konuda kıyafetler alıyorum yavaş yavaş eksik tamamlamaya çalışıyoruz
Tansum Sm1347 ben şuan 24 haftalığım bebeğimin normal de haraketleri düzenliydi fakat 2 gündür hem yavas hem de az az bir de sadece sağ kasıgım da normal mi bu bende tedirginim :( hiç yukarı çıkmadı tekmeler hep aşağı da tek bölge de..
Nazay Sm1347 anladım benim ilk çocuk işte Şubat indiriminden gardrop duvar kağıdı filan yaptırdık anca daha dolap gelince içini doldurmaya çalışcam
serpilctn Tazeanne0134 benimde 27+2 hareketleri düzensiz ya bazen çok vuruyor bazen de az keyfi isterse beyimizin😀😀
Tazeanne0134 serpilctn aynen valla benim 2.hamileliğim gün içinde pek fazla oturma yatma durumum olmuyor ondan öyle her halde su falan içtiğimde hissediyorum yemek falan yerken ama onun dışında genelde hep ayaktayım gün içinde
Tazeanne0134 Adileeselvi aynen öyle bende öyleyim valla inan bi uzun süre oturduğum oğlum uyuduğu zaman bide yemek yerken o kadar gece 50 kere tuvalete git gel sabah 8de kalk falan yani
Sm1347 Gamze68777 geç değil mi. Allah korusun da erken doğum ihtimali oluyor. Ki oda ağır işler arasında sayılır.
Nazay Gamze68777 biz duvar kağıdı kaplattık büyüyünce yazıp çizer diye özellikle silinebilen yaptırdık Dolabını çilekten bir kapağı yeşil tahtalı dışı tebeşir ile çizim karalama yapabilecek ama gelmedi daha Şubat indirimlerinde aldık
Dmrslm Sm1347 Poposu aşağıdaysa çok hissedemeyebilirsiniz bana öyle dedi doktorum bende 25. Haftamdayım bazen çok hissediyorum bazen hissedemiyorum
Sm1347 Nazay yok. Lierac çatlak kremi kullanıyorum. İlkinde de kullandım. Çok şükür çatlamadı. Ben az kilo aldım. Belki de ondandır
NLSU Sm1347 benim de aynı şekilde. Hatta panikle doktora gittim ama doktor normal dedi. Dinlenirken daha çok hareket ediyorlar.