Tazeanne0134 Sm1347 ay valla bilemedim bazen normal olduğunu düşünüyorum 25 aylık bi oğlum var ve doğru düzgün oturmuyorum desem yeridir gece bile öyle bakalım dra gidince görecez
Sm1347 Gamze68777 aman dikkat. Doğumdan sonra daha da iştah açılıyor. Tecrübeyle sabit. Ama düzenli yürüyüş olunca çok kilo alınmıyor ve de ödem olmuyor. İlk hamilelikte 5 kilo aldım sadece. Düzenli yürüyüş çok etkili
Sm1347 Eda4119 olabilir aslında. Çünkü ilk bebeğim hep yukardaydı hiç aşağa inmedi. Kanala girmeyince mecbur sezeryan olmuştum. Belki bu normal doğum pozisyonu alıyordur. Her hamilelik farklı sanırım
Eda4119 Sm1347 cinaiyetine görede değişiyor galiba erkekler hep baş yukarda siye biliyorum kızlar hep yatay yada doğum pozisyonda sanırım haftasına göre değişiyor
Eslemveannesi0 Sm1347 kesinlikle hele 3gün o kadar az hissettim ki bazen hic oynamıyor gibiydi doktorda uyarıp duruyor ayda 1gel diye evde panik halinde gezdim
Deletedmom622772 Sm1347 bence doktora gidin ya en azından iciniz rahat etmis olur böyle kıyaslayarak emin olmayacaksınız gibi geliyor en azından sonraki zamanlar kafaya takıp stres yapmazsınız 😊
Gamze68777 Sm1347 Eda4119 aaa şimdiden doğum pozisyona geçebiliyorlar mı ben sürekli hareket halinde diye biliyordum
Nazay Baldandamla @Sm1347 Odalar hazır mı peki bizim daha sipariş etttiğimiz dolap filan gelmedi hiç bir hazırlığa başlamadım daha geç mi kalıyorum