gulsumm1 Htc04 olmaz mı eşimle her gün bu yüzden kavga ediyoz adam benim yüzümden uyuyamıyor 🥺 felekten bir gece çalar gibi horluyosun diyo 🤦🏻♀️😂😂
berf72 Htc04 tabiki hepimiz horluyoruz😁 çok normal hızlı kilo alımı ve burnun gebelikten dolayı tıkalı olması.. gebelikten çok kısa süre sonra geçiyor
Meri3220 Htc04 bende horluyorun gebeliktenmiş canım o daha öncede bir post açılmıştı ordan biliyorum herkeste olan bişeymiş
Villanelle Htc04 yok bende daha çok inleme ve miyavlama tarzı sesler çıkıyormuş. Ben bilmiyorum tabii
Htc04 gulsumm1 gebe misiniz ben 8 aylık gebeyim ve 12 kilo aldım inşaAllah kilo ile alakalıdır doğumdan sonra geçer
gulsumm1 Htc04 gebeyim canım bende tam 9 aya girdim bugün hamilelikte normalmiş kilo olduğu icin ben daha çok kilo aldım umarım verebilirim tekrar 😒
Htc04 gulsumm1 normalde çook yorulduğum günler oluyordu şimdi hamileyim ve son bi kaç haftadır her gece oluyor artık uyumak istemiyorum
gulsumm1 Htc04 yemin ederim aynı o kadar yorulurdum horlamazdm hamilelikte böyle oldu uyku haram oldu