La_le Deletedmom_7 ılık süt iciyorum geçiyor ama kişiye göre değişir canım kimi soda içiyor herkes bişey deniyor onuda sana ne iyi geliyorsa onu yapcan canım
Narmina95 Deletedmom_7 hiç bir şeklde geçmiyor Doktor bana Gaviscon şurup yazmştı o azıcık birazcık rahatlatıyor uyumaya yakın içiyormki rahat uyuya bileym 🥴
La_le Lk34_ Allah yardımcın olsun canım bende çok şey denedim mafvoldum ama en sonunda süt iyi geldi sende denicen bulacaksın artık sana iyi geleni
iremugurluoglu Deletedmom_7 ya en doğrusu dokunan yiyecekleri bulup onları kesmek bana limon portakal domates cok dokunuyordu yemeyi bıraktım atlattım.
Deletedmom_7 iremugurluoglu bakliyat grubu özellikle fasulye ve barbunya yemek daha da dokunuyor keseceğim sanırım..
Bsraoztop Deletedmom_7 Ben ilaç içmeyi sevmem o yüzden tek çareyi elmada buldum.. yandığı gibi Bi Elma yiyorum hemen geçiyo
Gyurdagul Deletedmom_7 Bir çay kaşığı karbonat ile yarım çay bardağı suyu iyice karıştırın ve için. Benim Reflum var ancak böyle rahatlıyor.
iremugurluoglu Deletedmom_7 zaten 17-18. Haftadan sonra o hassaslık geçiyor 1 aycık yeme :) gaz da yapar ayrıca zaten :)