azrakusum2121 Hamilelikte ciğer mi dalak mı yenildiğinde çocuğun vücudunda kırmızı leke çıkar yada böyle bişey gerçek mi yaşayan var mı 26 haftalık hamileyim acayip şekilde canım ciğer kebap istiyor korkudan da yiyemiyorum
bussraozturk azrakusum2121 canım dalak da yedim ciğer de yedim hiç bi şey olacakmış düşüncesi olmadı. Gerçi yenilmeyeceğini de bilmiyordum açıkçası. Canın istediyse çok az tadımlık yiyebilirsin bende sakıncası olmaz diye düşünüyorum.
Rozi_annesi azrakusum2121 ye gitsin ben oğlumda bol bol yedim çok yakışıklı bı oğlum var emin ol birşey olmaz faydası var zararı yok
ipeklendik azrakusum2121 ciğere çiğden dokunursanız lekesi kalıyor iki tane bilerek yapılmış lekem var. Gariptir ki eliyle sürmüş ama elimde yok sürdüğü yerlerde var 😂 güzel pişmiş şekilde tadımlık yiyebilirsiniz çok canınız çektiyse.
Elilar2225 Canınız çekiyorsa yiyin eyer pişmemiş dokunup sonra kendinize dokunursaniz leke kalacağını söylerler pismisi yerseniz bi sıkıntı olmaz
ipeklendik azrakusum2121 yok canım yedikten sonra değil pişmemiş hali var ya kanlı olarak onun lekesi çıkıyor yedikten sonra diye birşey duymadım