Mehtaptuncayy Herkese merhaba, 15 haftalık hamileyim ama henüz bebeğe dair hiçbi şey hissetmedim, ne bulantı ne kusma rahat geçiyo ama her duyan bebek hareketini soruyo hala hissetmedim diyince şaşırıyolar sıkıntı mı var acaba bilmiyorum çok endişeliyim 🙁
Caglaasya Mehtaptuncayy ilk gebelikte 20. Haftada hissediliyor genelde ben 20. Haftada hissetmiştim şuan 2. Gebeliğim daha çok yeniyiz
karakiz1 Mehtaptuncayy Merhaba bende 15 haftalik hamileyim ayni sekilde bulantim kusmam yok karnim bile hic yok bazen bende tereddute dusuyorum
Karelinannesi Mehtaptuncayy bazı hamilelikler rahat geçiyor bulantı vs olmuyor canım ama bebeği hissetmeye gelince zaten 18. Haftadan erken hissedemeyiz kafana takma son bir ayın kalmış 🙏🏻
Asilprens06 karakiz1 30 haftalığım karnım daha yeni çıktı 😅 kız 15 haftalık bebiş 85 gram bişey olur göbüşe etki bile etmez 😅
acemianneee_31 karakiz1 İnan şükür et şiddetli agırın olmadığı sürece bisey yoktur ben bulantıdan kusmadan bittim 17. Haftadaydım bulantı var bende hala hissetmedim tekmesini vs
ebru2871 Mehtaptuncayy canım kendini sıkıntıya strese sokma hissedersin erken daha geç hissedebilirsin herkesin hamileliği bir değil canım
Kubrailkan 19.haftanin sonunda hissettim bende ilk hamileligim🥰 daha zamanı var birde benimde aşırı rahat geçti göbeğim de 24ten sonra çıkmaya başladı 😬🙊
Gul1998___ Mehtaptuncayy 15hafdada hiss edilmir 20 de hiss edilir deye duymusam mide bulantin falan yoksa cok şanslisin👍👍👍👍
Merveonay Mehtaptuncayy şaşırıyorlar derken 😂😂 kendileri heralde rahme düşer düşmez hissetmeye başlamış olanlar galiba 😂😂 saçmalamışlar 24. Haftaya kadar zaten doğru düzgün hissetmezsin ara ara olur asıl 25 ten sonra hissedersin etrafında şaşıranlar saçmalamışlar takılma onlara sen sıkıntı yok normal yani hissetmemen
BesteKc Merveonay Mehtaptuncayy ilk gebelikse 18-19 a kadar hissedilenlerin çoğu gaz ya da mide hareketi insanlar çok karıştırıyor öyle sanıyor demişti doktorum. Hiç korkacak bişi yok.
yasemin_- Mehtaptuncayy endişelenmeyin aldırış etmeyin dışarıya da 21 haftalığım ve hala belirtim yok 17-18 haftalarda seyirme olarak hissettim hareketleri
Deletedmom727271 Etrafındakilere söyle ki minnacık, daha gram olan ve güçlü bile olmayan bebeği nasıl hissedeyim. 😏 Onlar rahime düşünce hissediyormuş sanırım 😂😂 gayet normal canım bulantı kusma olacak diye bir kaide yok şanslısın endişe etme 🌾
Derya_kalyon Mehtaptuncayy hiç bir sıkıntı yoktur bende başlarda senin gibi endişeliydim birisi bana hissediyor musun dediğinde korkuyordum ama korkma daha bebeğin çok küçük hissetmemen normal
Mehtaptuncayy Bu süreç zaten insanların bolca öğüt ve tavsiye verdiği dönem, ama bebek hareketini hissetmedim daha diyince sanki sıkıntılı bi durum gibi davranıyolar insan da bi sorguluyo. Peki bebekle aranızda duygusal bağ hemen oluştu mu mesela bu hikayeleriniz nasıl acaba
Asilprens06 Mehtaptuncayy kız ben 21. Haftamda hissettim hareketini 15 daha ilk gebelikte bile zor hissedersin herkes aynı olucak diye bi kanun yok kendinizi ve bebişleri gereksiz strese sokmayın ❤️
funnymummy Mehtaptuncayy e bende 15 haftadayım hareket için erken canım hele ilk gebelikse daha da erken stres yaptırıyorlar boşuna
goldumsu Mehtaptuncayy ilk gebelikse geç hissediliyor zaten. İnsanlar çok meraklı can sıkmaya. Ben 22de hissettim. 24e kadar hissedilmemesi de gayet normalmiş ☺️ Canınızı hiç sıkmayın, bazıları 9. Haftada hissettim diyor böyle bişeyin zaten tıbben mümkünatı yok.