Htccprz elifffff1601 adet günüm biraz geçsin diye bekliycem hcg degerim yukselsin ilk hamileigimde çok sık gitmistim kan için panik oluo insan şimdi bekliycem 😊
_almirasmom elifffff1601 adetime 4 gun varken yaptım benım sılık cıktı kuzum bugun adet gunum adet olmadım bıraz daha koyulasmıs kan veremıyorum yurtdısında oldum ıcın genelde erken gebelık testlerı 5-6 gun oncesı sılıkte olsa cıkarıır
elifffff1601 _almirasmom evet doğrudur ama burda bi bayan 6 gün önce yapmis cikmamis 3 gün kala yapinca çıkmış demek erken gebelik testi bile olsa herkeste aynı sonuçta vermiyormus ben yinede umudumu bitirdim önümüzdeki aya kaldi ☺️
_almirasmom elifffff1601 en ıyısı once ovulasyon testlerı alıp ovulasyon takıbı yapmak gulum ben bu ay deneyım dedım galıba bı ıhtımal :)
Naazli elifffff1601 bence bi kaç gün sonra tekrar test yap ama kaset test erken gebelik değil 🥰🥰 hayırlısı olsun hakkında inşallah canım
Htccprz elifffff1601 ben ovülasyon testiyle ilk denemede hamile kaldım şükür 🤲 tam yumurtlama günü ve çatlama günü ilişki oldu