Aselinkooo alyabebekkk neden tutup yüzünüze sürdünüz orasını anlamadım ama. Niye leke yapsın ki bişey olmaz.
Hmzm65 alyabebekkk kiz belume ne alakası var hurafe bunlar aksine ayva bebegi guzellestirir . çilek leke yapar derler oğluma gebeyken ayva delisydim çok fazla yiyordum ayva cilek ama nasıl yiyordum anlatamam hiçte leke olmadı süt kaymağı gibi bembeyaz oglum var böyle şeyler kafaya takmayin
alyabebekkk Aselinkooo ayvayı tutup yüzüme sürmedim ayvayı yedim ellerimle yüzümü kaşıdım 😂 bazı meyveler leke yapıyor ya ondan merak ettim
Aselinkooo alyabebekkk bende şaşırdım 🤣 ayva faydalıdır Şifadır. Tavsiye edilir gebelikte yenmesi. Gamzeli olur çocuklar derler hiç leke yaptığını duymadım 😄
Zehra9616 alyabebekkk hurafe bunlar takilma cilek yedim simdi oglumla sakalastik her bir yerime elini surdu oglum bebem cilli dogacak😂😂😅😂🤣
Defne000 Yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama annemin deyimiyle ayva yedim yanlışlıkla karnını kaşımış benimde kolumda iz var o yüzden diyor😂 doğruluk payı bilinmez
mucizeninannesi2022 alyabebekkk ben bilerek sürüyorum gamze yapıo böyle yanaklarına bas 😂😂😂 kuzenim 2 çocuğunndada ayva yiyip bastı yanaklarına kalçasına koluna kadar gamze çocuklar 😂