Berf123 Daha önce cok gönderi açtım bu konuda ama sonuca ulasamadım isim konusunda yardımcı olurmusunuz kızımız olacak bir cok isim buluyorum eşim kabul etmiyor mutlaka kuranda gecen kız isimi önerirmisiniz bilginiz varmı yardım lütfen
_momy_ Berf123 bende simay buğlem ve defne arasındaydım defne olacak inşallah hatta anket açtım simay çıkmıştı 😍👶🏻🤰🏻
Zeynepklprn Kuranda geçmiyor ama arapça bi isim erva 🥰 peygambermizin halasının ismi ben erva düşünüyorum kızımın ismini hayırlısıyla 🙏🏻🧚🏻♀️
Melikeince Berf123 Büşra ismi Kuranda bakara suresinde geçiyor anlamı müjde sevinçli haber demek biz bu isimde karar kıldık
Betulsen34 Berf123 eğer bebeğim olsa kesinlikle Amîne yada Zehra düşünüyordum. Hem peygamberimizin annesi, hem cok fazla kullanilmayan bir isim, hemde cok zarif geliyor . Anlami inanılır, güvenilir, korkusuz. Zehra ; yüzü ay kadar parlak beyaz demek
Saaki Berf123 Kur’an da geçen tek isim Meryem ismidir diğer Kur’an’da geçiyor dediğimiz isimler ise arapça kulağa hoş gelen kelimelerdir
Saaki Berf123 ve melek ismi koymak sakıncalıdır çünkü meleklerin cinsiyeti yoktur melek yerine Melike önerilebilir… Dinen dikkat ettiğiniz için söylemek istedim herkesin kendi tercihi tabiki ☺️🌸
Muberrashne Müberra kendi adım diye demiyorum hem anlamlı hem Kur’an-da geciyor hemde çok begeniliyor. Bende kız çocuğu isim arayışındayım. Kendi adım olmasa da kızıma bu ismi koysam diyorum.
Hatice123beril Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Erkek olursa eğer Mustafa isminin yanına güzel bir isim arıyorum. Kız olursa Almina çok güzel