Ayseeell Merhaba hamişler Memlekette doktora gittim 35 haftalik bebeğimin karin bölgesi gelişim geriliği olduğunu söyledi çok üzgünüm böyle bir durum yaşayan var mı??
B__urcuu Ayseeell bende 36 haftalık hamileyim. Benimde bir hafta geriden geliyormuş karın bölgesi. Canım çok sıkıldı.inşallah düzelir de sağlıkla doğarlar
Nazyun Ayseeell banada bugün karın çevresi geriliği dedi hep okuduğuma göre beslenmeyle düzeliyormuş ben bu ara beslenemedim siz ne yaptınız düzeldi mi
Ozgeuzun Bende 35 haftalık hamileyim daha önceki haftalarimda bebeğinin karnının gelişimi biraz geri gidiyordu doktorum bakliyat yememi söyledi hemen toparladi sonra tavsiye ederim:)
Ayseeell Ozgeuzun teşekkür ederim özge , denerim bende inşaallah ise yarar bakliyat ve protein tüketimi
Ayseeell Bu süreç oldukça zor geçiyor, böyle olumsuz şeyler duyunca da mutsuz oluyoruz sağlıkla doğsun hepimizin minnoslari inşallah
Ayseeell Günaydın, bugün kontrole gidicem elimden geldiğince beslenmeme dikkat ettim bakalım doktor ne diyecek bugün netleşecek durum inşallah iyi haberlerle dönüş yaparım
Ayseeell Merhaba bugün kontrole gittik bebegimin gelişimi normal seviyedeymiş, düzenli beslenme işe yarıyor gerçekten arkadaşlar sizde iyi haberlerle dönün insallah 😘