osg arkadaşlar selam ,9haftalık gebeyim bugün kan sonuçları çıktı ve cmv igg ve rubella testi pozitif 😞 netten okudum epey sıkıntılı .. yaşayan var mı test sonuçlarını hatırlayan yada aynı dönemde olan benimle ? doktorumu aradım görmedi yazdım ve cevap bekliyorum sizinle paylaşmak istedim
Hgemr osg igg pozitif ise korkmayın. İgg daha önce geçirip bağışıklık kazandığınızı gösterir. Ben de aynı korkuyu yaşayıp doktorumu aramıştım.😑😖 Nette her şeyi abartıyorlar,en iyisi netten araştırmamak.
Zuzuu osg cmv ıgg ve rubella ıgg ya bu hastalığı daha önce geçirdiniz yada aşı yaptırdığınız için pozitif çıkar bağışıklığınız vardır ama ıgm pozitif olursa sıkıntı olur şu anda geçiriyorsunuz anlamına gelir ıgm ler pozitif değilse korkmayın sıkıntı olmaZ
Bilgeklc Bendimde bugün kontrolüm vardı sonuçlarımıda gösterdim gayet güzel normal herşey dedi anti cmv ıgG elisa pozitif. Cmv ıgM negatif rubella ıgG pozitif rubella ıgM negatif toxoplasma ıgG negatif toxoplasma ıgM negatif serbest t3 2.91 serbest t4 1.02 tsh 2.391 VDRL RPR negatif uzun oldu biraz kusura bakmayın