Esenkaplan Kizlar 8.haftamdan beri tsh hormonuma dr deger iyi diye bir daha hiç bakmadi perşembe kan vercem korkuyorum yuksek cikar diye 😔 onceden dr israr etmeme rağmen almadi kan simdi baska bi drda vericem kani su an 32 haftaligim
moom222 Esenkaplan en son kaç çıkmıştı cnm ilaç kullniyormusun 12 haftadan sonra yükselme ola bilir normal diyorlar bnmde 13 haftayken 2.02 idi 16 haftalık bugün baktırdım 2.69 doktoruma oersembe günü sorucam ve dahiliye doktoruma danışıcam ilk üç ay 2.50 nin altında olmasını istiyorlar tüp bebek doktorum öyle demişti bana ikinci üç ayda 3. Ve 3.5 normal degermis
Eflinbebis Esenkaplan cnm ben kendi isteğimle her ay sağlık ocağı da kan verip bakıyorum korkuyordum yükselir diye .. endokrin Dr her ay gel diyor zaten kontrole.
Esenkaplan moom222 hastanede 1.46 cikti 5 haftaliktim kendi drumda 2.2 cikti ilac.falan vermedi bi daha da bakmadi
moom222 Esenkaplan normal değerler çıkmış 2.50 nin altında korkacagin bı durum yok sen yine yarın baktır bakalkm kac cikciak şuan kaç haftaliksin
moom222 Esenkaplan oooobaya geçmiş zaman ama senin bu u her ay. BAktirman lazım di baktır bncede inşallah çok yüksek değildir
moom222 Esenkaplan he ozaman iş değişir cnm ya bi baktir ama vakit baya geçmiş bu arada sağlık ocağında kanlar beklediği için yüksek çıkıyor öyle. Bişey olursaseni korkutmasin
moom222 Esenkaplan panik yapma cnm sakin ol ilacını içersin düşer zaten ilk üç ay güzel değerlerle atlatmissin
Esenkaplan moom222 evet ama iste icim hic rahat değil yurt disi cok rahat neyseki ankaraya taşınacaz nasipse bakalim
Eflinbebis Esenkaplan değerim yüksekti ilaç kullanıyorum 25mg ile başladım ve gebeliğin ilk üç ayında yükselme olunca dozum da arttı. Şuan 75mg kullanıyorum