vbvy1 Mocuzemiz Donörü nereden seçtiğinize bağlı , kimliği açık mı kapalı mıydı? Bankadan mı aldılar yumurtayı yoksa herhangi biri mi bağışladı ?
vbvy1 Mocuzemiz Yıllar sonra alma ihtimali oluşabilir . Eğer kimliği açık olarak yumurta bağışında bulunduysa . Çocuk da donöre ulaşabilir
vbvy1 Mocuzemiz Kimliği gizliyse ailesi anlatmadığı sürece çocuğun öğrenmesi imkansız . Çocuk hangi yolla dünyaya geldiğini bilirse araştırıp bulma ihtimali var ama
Mocuzemiz vbvy1 bawka yerden bebek alib saklamakdansa boyle yapmiw iyi herkes onu hamile gibi gorecek
Mocuzemiz Tomrishatun bana movzu ac soru sor soyledi 🤭ben ona senin coccukun deye soyledim amma fikri çok kariwik cok uzuldum ona karwi
Villanelle Bilimsel olarak donör kadın ile kadının eşinin bebeği. Resmiyette doğuran kadın ile eşinin bebeği
Feyzaveannesi Mocuzemiz Haa tanımdağı biri ise sıkıntı yok. Hasta mahremiyeti oluyor zaten. Bilgi verilmiyor diye biliyorum
Bisusbi Mocuzemiz donör ile spermin sahibine. Benzerlik gen aktarımıyla olur. Taşıyıcının besin vermek dışında bir görevi yoktur.
Mocuzemiz Bisusbi yakin akraba soylediki bana donor olan kadini gizli oldugunu soylediler tanimadigim bir kiwi bebeki ne zamansa alirlarmi geri?