277Sedaaaaaa Bugün doktora gıtım bebegım 2 kılo 50 gram doktor çok zayıf dedı boyu 47 sntm daha önce gıtımde hep ıyıydı 2 aydır gıtmıyordum moralım cok bozuk bu haftalarda böyle olup kılo bebegı kılo alan olgunu😞
Unsalailesi 277Sedaaaaaa canım önemli olan sağlıklı olması benimde çok zayıf bende 35.hagtamda 2.300grmdi
Irem2veysel 277Sedaaaaaa bnde dün gittim 36 haftalık benim bebiste 2300 gram 44 cm bnmde morelim bozuldu doktor çok iri bir bebek bekleme dedi amA benim ilk cocugumda 2950 gram 48 cm dogdu buda öyle doğar dedi …sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda napayım artık 🥰
betulyc 277Sedaaaaaa bende 35.haftada gittim 2600 dü moralinizi bozmayın kaşar peyniri tüketmenizi tavsiye ederim gerçekten kilo yapıyor bide çiğ kaju
ecemnas88 Biraz önce çıktım doktordan 35 haftadayım 2250 çıktı bir haftada 50 gram almış doktorum eğer haftaya da bu şekilde kilo almazsa alıcam bekletemem dedi
Elif_ztrk betulyc aynen kasar peyniri aldiriyor ama kaju hic te saglikli olmadigini biyerde duymustum
betulyc Elif_ztrk doktorum önerdi bana ne gibi zararı olabilir bi çiğ kuruyemiş yemekte sıkıntı olmaz
Elif_ztrk 277Sedaaaaaa dogduktan sonra emzirirsen ve sen gene saglikli beslenirsen bebek kendini toparlar merak etme endise edecek bisey yok onemli olan dogduktan sonra bikmadan usanmadan iyi ve duzenli besleyebilmendir bu onemli bu arada bisey sirmak istemistim herhangi vitamin ilaci fln iciyormusun
277Sedaaaaaa Elif_ztrk ıcmıyordum normalde bugün aldım balık yağı kanım çok dusuk çıktı 9 demır ılacı yazdı onları kulanıcam bırde decavıt kullanmaya başladım bugün
Feyzaveannesi 277Sedaaaaaa Benim bebeğim seninkinden daha iri. Ama bu senin bebeğinin sağlıklıksız olduğu anlamına gelmez benimde çocuğumun sağlıklı olduğu anlamına gelmez. En fazla minyon bir bebek olur. Önemli olan gelişimi naısl. Kilo olarak düşünme organları hareketleri büyümesi falan. Doğudktan sonra kilo alacak Zaten. Anne karnında çok iri ve zayıf olmasının bir anlamı yok
Sultanuhrahavinim 277Sedaaaaaa canm benim bebeğim 6 günde 700 gram almış A 101 de elma havuç karışımı var dimes onu al iç cidden çok kilo aldırıyor kilo almıyor diye uzuluyodum şimdide iri bebek diye cumartesi günü dogumum var😁😁
eslemsi Öyle ufak doğanlar öyle bi hizli toparliyor ki sasip kaliyor insan topaç gibi oluyorlar vallahi iri dogani geciyorlar hic canını sıkma
Suheylamum Canım haftaya tekrar gir bazen doktorlar yanlış ölçebiliyor minyon bir bebek olacak demişti bana da şimdi 36 haftalıkken gittim gayet iyi dedi belli olmaz doğuma kadar üzme canını