Delikan_ Eskişehir ümit hastanesi kadın doğum uzmanı seda deniz ışıklar hastası olan veya daha önceden deneyimi olan varmı hanımlar doktor değişikliği yapmam lazım acil şuan dilek hanım ve seda hanım öneriyorlar?
ecemnas88 Delikan_ seda hanıma kuzenim gitti hamileliğinin başından doğumunu da seda hanım yaptırdı çok memnundu kendisi
Lulikli Delikan_ doğum yakınsa dilek hanım covid oldu canım benim de çarşamba doğumum var covid oldu hoca, seda hoca yaptıracakmış sanırım bu haftaki operasyonları
Lulikli ecemnas88 kesi dikişler falan nasıldı acaba bilginiz var mı. Ben de kontrolde bi sıkıntı çıkarsa mecbur çarşamba günü seda hocaya sezeryan olacağım da hiç tanımıyorum kendisini
ecemnas88 Lulikli tam bir bilgim yok o konuda ama çok memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyordu seda hocadan bir sene oldu doğum yapalı
Meteninannesii Lulikli merhaba seda hoca gerçekten çok iyi tatlı dilli herseyi tane tane açıklıyor içiniz rahat olsun ama sezaryeni nasıldır eli hakkında bilgim yok. Benim 2. Gebeligim ilki düşük olmuştu her ikisinde de ona gittim yine olsa yine ona giderim aşırı ilgili
Lulikli Meteninannesii yaa çok teşekkürler bakalım salı günü randevum gideceğim inşallah bebişte sorun yoksa haftayayı mecbur bekleyeceğim ama allah korusn bir şey varsa seda hocaya güvenmek durumundayım