HHayalll HeyMommy yaa☺ insallah hayirli haberler alalim canim🤗 benimde 9 haftalikti kendiliğinden düşük gerçekleşti , kalan parçalar icin kürtaj oldu, arasini uzun tutmak istemedik Allahım inşallah en hayırlısını nasip etsin
HeyMommy HHayalll Amin canım inşallah. İki gün geciktim. Erken gebelik yaptım. Çok çok silik çizgi var 🥺
HHayalll HeyMommy sabah idrarinla tekrar deneseydin canim, muhtemelen var bence 😇 bugün benimde 2. Gün gecijme hala gelen giden yok yarın sabah yapayım diyorum bende
Yolcuu Sabahki ilk idrarla yapılmayacaksa testi yapmadan 4 saat önce sıvı alımını kesmeyi öneriyorlar
HeyMommy HHayalll İlk idrarlada yaptım iki tane testim vardı. İlk idrarla olan kaset testti. Oda pozitif 🥺 Zaten regl olmadım hala. İnşallah seninde vardır Allahım 🙏🏼 Haber ver banadaaa 😍
HHayalll HeyMommy yaa çok sevindim canim tebrik ederim🥳🥳 inşallah bende sabaha yapmaya calisicam , hayırlısı ne ise o olsun haber ederim kuzum
HHayalll HeyMommy normal test vardi onu yaptım negatif canım, ama hala regly de olmadım 3. Gün gecikme bilemedim