elifkockesen5 avukatanne1 canım benim de 19+3 de 25 cm sonra 20 haftada 30 cm oldu ama ben hiç kalkmadim şuan 22ye girdim 30 cm karından
Sadriye35 elifkockesen5 yaa ben bazen düşünüyorum acaba biz mi çok sorun edyoruz diye hamile olup doğuran kişiler var etrafımda doktor onlara rahim boyundan hiç bahsetmemiş bilr haberleri yok öyle biseyden
Ozlemyeni avukatanne1 merhaba alt karinda rahim bolumunde dolgunluk yasadiniz mi acaba 17 18 haftalarda
Ozlemyeni Budiss_Moms merhaba alt karinda rahim bolumunde dolgunluk yasadiniz mi acaba 17 18 haftalarda
Budiss_Moms Ozlemyeni Ewt fazlasıyla. Hatta eskiye göre rahmin büyüdüğünü gerçekten anladım. Daha haftası küçük ama bazen sağ yada sol tarafa toplanıp müthiş derecede sertleşiyor 🤔🤔
Ozlemyeni happykrkmzs merhaba alt karinda rahim bolumunde dolgunluk yasadiniz mi acaba 17 18 haftalarda
Smyye1B avukatanne1 Ay benim 27Haziran 1Temmuz arası dediler ya Haziran annesi Yada Temmuz annesi olucam 😇 😇
elifkockesen5 avukatanne1 dikiş atildi mi yoksa uzama oldu mu canım şuan kaç haftalkk oldun kontrole gittin mi Kanaman oldu mu hic
Ozlemyeni happykrkmzs ben su an yasiyorum bebek mi sıkısiyo egilince yada oturunca yada baska bi sorun mu var anlamadim
happykrkmzs Ozlemyeni hareketlerini hissetmeye başladım ben bazen çok aşağıda oluyo o zaman bi gerilme gibi bişey oluyo belki o yüzden olabilir
yaseminarasays Arelarven1 erkek benim ters şuan o yüzden tekmeleri hep aşağıda ama baya hareketli 😂 O yüzden tuvalete gidiyorum hep ilki de erkekti tersti son ay döndü bu da öyle olacak sanırım 👍🏻
Arelarven1 yaseminarasays yaa benimde erkek ters benimde 🤭😂 hareketler aşırı diyemem normal geceleri genelde gündüz daha sakin 🤭 bende tuvalete çok gidiyorum ama 🤭 inşallah benimkinde döner ya seninkide döner insalah canm 🤭🥰
avukatanne1 elifkockesen5 dikiş atılmadı takip ediliyor. Uzama değil de şimdilik bi sorun yok takip edicez dedi senin
elifkockesen5 avukatanne1 benim de takip canım dikiş atmadı uzama olduğu için hep bu uzunlukta kalırsa sıkıntı olmaz dedi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
Asilem1 Kızlar pijama takımlarınızı kısa kol mu uzun kol mu tercih ettiniz ben hep uzun bakıyordum ama temmuzda sıcak olmaz mı çok kararsız kaldım 🤔